2+1 Τραπεζάκια Σαλονιού που Θα Αλλάξουν το Χώρο σας

Το σαλόνι είναι ένας χώρος που χρησιμοποιείται καθημερινά για χαλάρωση και ξεκούραση, συγκεντρώσεις με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα, ή και εργασία. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν η διακόσμησή του να δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που δεν μας κουράζει, αντιθέτως μας εμπνέει.

Τα τραπεζάκια σαλονιού αποτελούν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο του χώρου και πολλές φορές μπορεί είναι το κέντρο της διακόσμησης. Είναι λειτουργικά, πρακτικά και πολλές φορές βοηθητικά. Δεν παύει όμως να είναι ένα έπιπλο που όσο λειτουργικό κι αν είναι, έχει τον τρόπο να αλλάζει την αισθητική.

Ας δούμε παρακάτω μερικές προτάσεις για τραπεζάκια σαλονιού από την Design Pergola.

Τραπέζι σαλονιού Rozy

Το τραπέζι σαλονιού Rozy είναι ένα κομψό τραπέζι, κατάλληλο για εσωτερικούς αλλά και για εξωτερικούς χώρους. Η βάση του είναι κατασκευασμένη από μεταλλικό σκελετό, ενώ το σχήμα του παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ταιριάζει υπέροχα  με πολλούς καναπέδες αλλά και πολυθρόνες.

ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ROZY

Οι μεταλλικές  λεπτομέρειες και το γεωμετρικό του σχήμα, μπορούν να προσφέρουν μια σύγχρονη και μοντέρνα πινελιά στο σαλόνι σας. Η ιδιαιτερότητα του σχεδιασμού του μπορεί να εντυπωσιάσει και να δώσει έναν άλλο αέρα πολυτέλειας στο χώρο.

Τραπεζάκι σαλονιού Vivi

Το τραπεζάκι σαλονιού Vivi έχει φυσική και αυθεντική εμφάνιση, χαρίζοντας ζωντάνια και χαρακτήρα σε κάθε χώρο. Είναι κατασκευασμένο από rattan το οποίο είναι χειροποίητο υφασμένο, ενώ η επιφάνεια είναι κατασκευασμένη από ξύλο δρυς που είναι κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους.

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ VIVI

Αποτελεί υπέροχη προσθήκη για το σαλόνι και η επιφάνειά του είναι αρκετά πρακτική, καθώς σας επιτρέπει να ακουμπήσετε με άνεση αντικείμενα όπως το βιβλίο, τον καφέ ή το κρασί σας.

Τραπεζάκι σαλονιού Groove

Το τραπεζάκι Groove θα αποτελέσει μια μοναδική προσθήκη για το καθιστικό ή το σαλόνι σας. Προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε προτίμηση, αφού μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε επιφάνεια σε σκούρο μάρμαρο Nero Marquina, ανοιχτό μάρμαρο Carrara ή φυσικό ξύλο δρυς. Η μεταλλική βάση τονίζει την τολμηρή του εμφάνιση.

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ GROOVE

Είναι διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά σχήματα και ύψη, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε ένα χώρο που εναρμονίζεται πλήρως με το στυλ σας.

«Ακούστε» τις ανάγκες του χώρου σας

Τα τραπεζάκια σαλονιού και καθιστικού, μπορεί να μην έχουν την επιβλητικότητα που έχει ένα τραπέζι φαγητού, ωστόσο μπορούν να αλλάξουν ριζικά την αισθητική και τη λειτουργικότητα του σαλονιού σας. 

Επιλέγοντας το κατάλληλο σχέδιο και στυλ, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χώρο που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας και φέρνει μια νέα αίσθηση ζωντάνιας στο σαλόνι σας.

Δημιουργήστε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την ηρεμία και τη χαλάρωση, μέσα από μια ισορροπημένη ατμόσφαιρα, γεμάτη αρμονία.

Τα παραπάνω προϊόντα βρίσκονται στη συλλογή της Design Pergola και μπορείτε να τα βρείτε εδώ:

 

Exit mobile version