6 «δροσερά» φορέματα εγκυμοσύνης

Είστε έγκυος και η ζέστη σας φαίνεται ανυπόφορη;

Καλοκαίρι και εγκυμοσύνη μπορούν να κάνουν έναν υπέροχο συνδυασμό εάν κάνετε τις σωστές επιλογές στα ρούχα, αφού η έγκυος έτσι κι αλλιώς σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αισθάνεται περισσότερη ζέστη. Διαλέξαμε λοιπόν και σας προτείνουμε τα 6 must – have φορέματα της εγκυμοσύνης που θα κολακέψουν τη σιλουέτα σας. Είναι δροσερά και κομψά παράλληλά ενώ υπάρχει κι ένα φόρεμα για κάθε περίσταση. Ακόμα και για την αυγουστιάτικη πανσέληνο!

Ριγέ φόρεμα

Τα ριγέ φορέματα είναι μια καλή επιλογή για όσες ακολουθείτε πιστά τις τάσεις της μόδας. Το συγκεκριμένο είναι από μαλακό ύφασμα που «αγκαλιάζει» την κοιλιά με τιραντάκια και V στο λαιμό.

Αγοράστε το από το ηλεκτρονικό κατάστημα Loft.

Εφαρμοστό μαύρο φόρεμα

Αναδείξτε τις καμπύλες σας με αυτό το μικρό μαύρο φόρεμα, ιδανικό για μια καλοκαιρινή έξοδο (εκείνη η πανσέληνος που λέγαμε!)

Αγοράστε το από το ηλεκτρονικό κατάστημα Nordstrom.

Αέρινο φόρεμα

Κοντό και αέρινο φόρεμα με κοντά μανίκια και ελαστική ραφή κάτω από το στήθος. Διαθέτει αποσπώμενη ζώνη με μεταλλική αγκράφα.

Αγοράστε το από το ηλεκτρονικό κατάστημα των H&M.

Το denim φόρεμα

Είστε από εκείνες που λατρεύετε τα τζιν; Για να διατηρήσετε το στυλ και στην περίοδο της εγκυμοσύνης σας επιλέξτε ένα denim φόρεμα. To συγκεκριμένο μπορείτε να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αγοράστε το από το ηλεκτρονικό κατάστημα των H&M.

Φόρεμα για την παραλία

Επιλέξτε ένα μακρύ φόρεμα για την παραλία και συνδυάστε το με τα αγαπημένα σας σανδάλια και ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο.

Αγοράστε το από το ηλεκτρονικό κατάστημα Loft.

Το κοντό μακό φόρεμα

Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά και φορέστε αυτό το άνετο μακό φορεματάκι. Είστε έτοιμη για ένα πικ-νικ στην εξοχή!

Αγοράστε το από το ηλεκτρονικό κατάστημα Loft.

Exit mobile version