First Touch: Τα ομορφότερα οικολογικά ρούχα και αξεσουάρ για μωρά

Κάτι νέο.. κάτι φρέσκο  άνοιξε τις πύλες του στο διαδίκτυο και σας προσφέρει τα ομορφότερα  οικολογικά βρεφικά ρούχα και αξεσουάρ, των πιο καταξιωμένων εταιρειών (Ελλάδας και εξωτερικού) και φυσικά στις καλύτερες τιμές!

Στο www.firsttouch.gr   θα βρείτε μόνο τα καλύτερα για το μικρό σας αγγελούδι!

Πιο αναλυτικά..

Το First Touch γεννήθηκε από την αγάπη  και το σεβασμό για το μεγαλείο της εγκυμοσύνης καθώς και την ανάγκη για σωστή ενημέρωση των γονέων τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και τους πρώτους μήνες της κοινής ζωής με το μωρό τους.
Είναι ο πρώτος πολυχώρος που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την γνώση και την πληροφόρηση  μέσα από σεμινάρια (μικρά- κλειστά τμήματα) για  την εγκυμοσύνη, το θηλασμό και την φροντίδα του νεογνού, το βρεφικό μασάζ και τη μουσικοκινητική τους εκπαίδευση από εξειδικευμένους  και πιστοποιημένους επαγγελματίες , με υψηλής ποιότητας προϊόντα  από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες οργανικών βρεφικών ρούχων στον κόσμο .

Το First Touch δημιουργήθηκε  μέσα από την ψυχή αλλά και τις γνώσεις μας. Σας καλούμε να ζήσουμε μαζί αυτό το μοναδικό ταξίδι  του ερχομού και της φροντίδας ενός μωρού στη ζωή σας!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΡΟΥΧΑ

Το First Touch θέλοντας να προσφέρει ότι καλύτερο στο βρέφος και στο παιδί προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων  των μεγαλύτερων και πιο εξειδικευμένων εταιρειών στο οργανικό βρεφικό ρούχο. Όλα τα βρεφικά ρούχα κατασκευάζονται  από 100% οργανικό υποαλλεργικό βαμβάκι που παράγεται σε βιολογικές καλλιέργειες και σύμφωνα με τους διεθνείς όρους του Fair Trade – Δίκαιο Εμπόριο.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ

Το βρεφικό μασάζ είναι ένα μοντέλο αγάπης και καλλιέργειας της επαφής μεταξύ του βρέφους και του γονέα. Είναι αναγνωρισμένο από έρευνες και κλινική εμπειρία ότι έχει θετικά αποτελέσματα τόσο στη φυσική όσο και στη συναισθηματική υγεία του αναπτυσσόμενου παιδιού.

Διδάσκεται από, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Βρεφικού Μασάζ του Διεθνούς Συνδέσμου Βρεφικού Μασάζ IAIM, σε γονείς με μωρά από 0-12 μηνών.

Το βρεφικό μασάζ μεταξύ άλλων προσφέρει

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΨΥΧΟΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ (ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ) & ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

Τα σεμινάρια ψυχοπροφύλαξης απευθύνονται σε εγκυμονούσες, διδάσκονται από την Άννυ Γκαγκαλίδου, πιστοποιημένη μαία και έχουν ως στόχο:

Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν:

Exit mobile version