Η νέα κολεξιόν Newborn της Prenatal

Η Prenatal παρουσίασε τη κολεξιόν της Newborn Prenatal για την άνοιξη – καλοκαίρι 2014 με υπέροχα ρουχαλάκια για μωρά.

Πολλές προτάσεις ευαίσθητων, μαλακών και εύκολων στη συντήρηση υλικών, όπως το σενίλ, το βαμβάκι και το λινό, που παίζουν με τα κλασικά χρώματα του ροζ και του γαλάζιου, εμπλουτισμένα με μια πινελιά εκλεπτυσμένης φρεσκάδας στις αποχρώσεις του λευκού και του γκρι mélange. Προτείνονται πολλές παραλλαγές, που ξεκινούν από το σκούρο μπλε για τα αγοράκια και φτάνουν ως το ρομαντικό λιλά και απαλό φούξια για τα κοριτσάκια.

Τα παστέλ χρώματα εναλλάσσονται με πιο έντονες αποχρώσεις, όπως μπλε, κόκκινο και μπεζ, που δίνουν ζωή σε στάμπες, ήρωες και χαριτωμένες τρισδιάστατες λεπτομέρειες.
Έτσι body, φορμάκια και φούτερ γίνονται παιχνίδι, συνεχίζοντας την επιτυχία του Prénatal Zoo, που πρωταγωνιστεί εδώ και αρκετές σεζόν στις συλλογές μας. Αυτάκια, ποδαράκια και ουρίτσες μετατρέπουν τα μωρά σε γλυκά αρκουδάκια, γατάκια αλλά και ιπποποταμάκια, και διασκεδάζουν γλυκά τις μαμάδες, τους μπαμπάδες, τους παππούδες και τους θείους.

Χαρούμενα είναι τα σχέδια και στα θέματα “Funny” και “Characters” που βρίσκουμε στα πιο casual ρούχα, ιδανικά για όλες τις στιγμές της ημέρας, αλλά και για τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως γιορτές, από πιο ψαγμένα υλικά.

Μια πολύ ωραία καινοτομία είναι η επέκταση των προτάσεων της σειράς “Bon ton”. Απλές και εκλεπτυσμένες, δημιουργούν ένα κομψό look χάρη στις προσεγμένες λεπτομέρειες και στα ψαγμένα υφάσματα που χρησιμοποιούνται, όπως αγγλική δαντέλα, γυαλιστερό σατέν βαμβάκι, πικέ μπλούζες.

Όπως για τη μαμά και τον μπαμπά, έτσι και για τα νεογέννητα το καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από θάλασσα κι ένα πιο ναυτικό look, το οποίο εκφράζεται από τις προτάσεις της σειράς “Marina” στις αποχρώσεις του λευκού, του κόκκινου και του μπλε, για ένα τέλειο στυλ μικρού καπετάνιου.

Επίσης, συνεχίζονται οι προτάσεις της σειράς “Fast dress no stress!”, που δίνουν την αίσθηση δύο ρούχων και επιτρέπουν στις μαμάδες να ντύνουν τα μωρά τους με την πρακτικότητα που χαρακτηρίζει ένα φορμάκι, έχοντας όμως το look ενός ολοκληρωμένου σετ.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείψει μια πολύ ιδιαίτερη γκαρνταρόμπα για τα πιο μικρά με βάρος κάτω από 3 kg, στα οποία αφιερώνουμε τη σειρά “Extra small”: μαλακά body και φορμάκια προσεγμένα σε κάθε λεπτομέρεια, χωρίς κουμπιά ή ραφές που να έρχονται σε επαφή με το δέρμα, αλλά μόνο εξωτερικές καλυμμένες ραφές για μέγιστη ασφάλεια.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο site www.prenatal.gr
www.facebook.com/prenatalgreece
Prénatal AEBE – Βασ. Γεωργίου A’ 17 – 18532 Πειραιάς
Τ. 210 4117520 – F. 210 – 4113228
www.prenatal.gr

Exit mobile version