Η συλλογή Newborn της Prénatal για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016

Για τους πιο μικρούς, από 0 έως 9 μηνών, η Prénatal αφιερώνει στην κολεξιόν Άνοιξη- Καλοκαίρι 2016 μια πραγματική αλλαγή στυλ και χρωμάτων.

Η νέα κολεξιόν είναι γεμάτη με νέα στοιχεία, με στυλ εμπνευσμένο από την ενέργεια της ωραίας εποχής, αλλά και από τον ενθουσιασμό και τη χαρά που φέρνει κάθε νέα γέννηση. Ρούχα που δημιουργήθηκαν ακολουθώντας τη μόδα, αλλά και με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και και την ασφάλεια.

Η σεζόν ξεκινάει με τη σειρά “Denim Friends”, με το μαλακό denim από σενίλ και βαμβάκι interlock, συνδυασμένο με τόνους μπλε και εκρού για το αγόρι και με τόνους ροζ για το κορίτσι. Ένα χαριτωμένο στυλ, εμπλουτισμένο με στάμπες του Πλούτο, του Mickey και 3D λεπτομέρειες, όπως το κέντημα σε σχήμα σπιτάκι με το παραθυράκι που ανοίγει ή τα φρου-φρου και τις καρδιές σε φόντο denim. Απαραίτητο το μπλε unisex πανωφόρι με επένδυση,με αυτάκια στην κουκούλα, και η σενίλ ζακέτα με φρου-φρου τελείωμα.

Η κολεξιόν είναι γεμάτη χρώμα με τη σειρά “Colour”. Μεγάλες στάμπες αφιερωμένες στα ζώα μεταμορφώνουν τους μικρούς μας φίλους σε τρυφερά λιονταράκια, τιγράκια, καρχαριάκια, πασχαλίτσες ή μελισσούλες. Τα αγοράκια ντύνονται με πορτοκαλί, γκρι, πράσινο, τιρκουάζ και κίτρινο, ενώ τα κοριτσάκια με φωτεινούς τόνους φούξια, γκρι, πράσινου, πορτοκαλί και κίτρινου. Μια χαρούμενη γιορτή που από τα μακριά φορμάκια περνάει το καλοκαίρι στα δροσερά και ανέμελα κοντά φορμάκια με τα ασορτί καπελάκια.

Ανάμεσα στα must-have τα κοντά φορμάκια με διπλό ύφασμα και στάμπες καρχαρία και φάλαινας ή το σετ πασχαλίτσα για τα κορίτσια.

Δεν λείπουν ποτέ τα κλασικά ροζ και γαλάζια σε μοδάτη έκδοση στις σειρές “Sky story” και “Pink story”. Οι αποχρώσεις είναι έντονες και τα υφάσματα εμπλουτίζονται με το βαμβακερό νάιλον για τα αντιανεμικά μπουφανάκια ή με τα πιο ψαγμένα βαμβακερό πικέ και chambrey. Νέες λύσεις δημιουργούνται από τον συνδυασμό των υλικών, όπως στο καλοκαιρινό σετ από βαμβάκι μπροστά και βαμβακερό jersey στο πίσω μέρος για να είναι απόλυτα πρακτικά. Δημιουργικές και οι προτάσεις από stretch denim και οι στάμπες με ξεθωριασμένη ή ανάποδη υφή. Από την γκαρνταρόμπα των μικρών κοριτσιών δεν μπορεί να λείπει το σετ από φόρεμα και σορτς από ροζ βαμβακερό πικέ, ενώ για τα αγοράκια είναι πραγματικά μοναδικό το φορμάκι από γαλάζιο βαμβακερό πικέ με ένθετα και ποδαράκια από βαμμένο βαμβάκι με ριγέ ύφανση σε λευκό και γαλάζιο.

Μια πραγματική έκπληξη είναι οι σειρές “Fashion Touch” και “Minimal Yellow”. Πρωταγωνιστεί το χαρούμενο κίτρινο που συνδυάζεται με τόνους λευκού, μπλε, μαύρου και γκρι mélange, με ριγέ και πουά στάμπες που εμπλουτίζονται με πολλές λεπτομέρειες. Δεν λείπουν τα παιχνίδια του κόκκινου, λευκού και μπλε, που στα αγοράκια εμπνέονται από τους μεγάλους πιλότους με τη σειρά “Grand Prix” και στα κορίτσια ζωντανεύουν με denim, σχέδια με ρίγες και στάμπες με μεγάλα καρό της σειράς “New Marine”. Φορμάκια, αμάνικα φορέματα, σαλοπέτες, body, κοντά φορμάκια και πολλά αξεσουάρ δημιουργούν ένα look απλό και μοντέρνο.

Η τρυφερότητα συνεχίζεται με τη σειρά “White and Grey” που προτείνει την κομψότητα του γκρι και του λευκού με μικρές λεπτομέρειες και κόκκινες πινελιές. Ρίγες και χαριτωμένα ζωάκια ζωντανεύουν μακριά και κοντά φορμάκια για τα αγόρια, ενώ φιόγκοι και μικρές στάμπες δημιουργούν φορεματάκια και σετ για τα κορίτσια.

Σε κάνουν να ονειρεύεσαι οι κομψές και χαριτωμένες σειρές “Pois and Lace” και “Golf Club”. Για τα κορίτσια η σειρά “Pois and Lace” δημιουργεί ένα μαγικό φως με τους τόνους του εκρού και του απαλού γκρι. Σχέδια με πουά και πολύτιμες λεπτομέρειες από voile και αγγλική δαντέλα για αμάνικα φορέματα, φορέματα και βρακάκια, φορμάκια και μαλακά μπολερό. Για τα αγοράκια, η σειρά Golf Club εμπνέεται από την κομψότητα και την άνεση των look στα γήπεδα του golf, για να δημιουργήσουμε φορμάκια, σαλοπέτες και σετ μικρών πρωταθλητών. Οι αποχρώσεις του γαλάζιου, πράσινου και λευκού συνδυάζονται με μπλε πινελιές για να δημιουργήσουν λεπτά καρό σχέδια και παιχνιδίσματα τύπου σκάκι που συμπληρώνονται από χαριτωμένα παπιγιόν και αξεσουάρ όπως ο μπερές που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Για τις ξεχωριστές περιστάσεις υπάρχουν οι προτάσεις της σειράς “Elegant” με εξεζητημένα και ιδιαίτερα ρούχα, που έχουν κατασκευαστεί στην Ιταλία. Φυσικά χρώματα, όπως το λευκό και το μπεζ, και δροσερά υφάσματα, όπως το σατέν, ο ταφτάς, το λινό, το βαμβακερό πικέ. Για τα κορίτσια φορεματάκια και άψογα αξεσουάρ, με κομψά μπολερό και φιόγκους. Για τα αγοράκια απαλές γραμμές και διαχρονικά ρούχα, όπως το σετ με t-shirt από βαμβακερό πικέ και η βαμβακερή καρό βερμούδα ή το σετ 2 τεμαχίων με παντελόνι από γαλάζιο λινό, τοπ από ελαστικό ζέρσεϊ και διπλό γιλέκο.

Exit mobile version