Ιδέες για δώρο στον σύντροφό σας

Τα Χριστούγεννα είναι η είναι η κατ’ εξοχήν εποχή του χρόνου που ανταλλάσσουμε δώρα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ωστόσο η εύρεση του τέλειου δώρου για κάποιον που αισθανόμαστε τόσο κοντά, όπως είναι ο σύντροφός μας, καμιά φορά μας προβληματίζει. Αν λοιπόν ψάχνετε για το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο για το σύζυγό ή το σύντροφό σας εδώ είμαστε για να σας βοηθήσουμε!

Ποντίκι Αυτοκίνητο Μαύρο

Ενσύρματο οπτικό USB ποντίκι-αυτοκίνητο. Διαθέτει 3 κουμπιά και ροδέλα (scroll wheel), ενώ διαθέτει μεγάλη ακρίβεια, χάρη στον αισθητήρα 800 DPI.

Αγοράστε το εδώ/ €14.90

Ποδιά (αν ο σύντροφός σας έχει καλή αίσθηση του χιούμορ)

Ποδιά όπου αναγράφεται «Οι αληθινοί άντρες όταν πλένουν τα πιάτα, φοράνε ποδιά.» Είναι one size, με ευρύχωρη τσέπη και ύψος 80 εκατοστά. Δένει πίσω από τη μέση.

Αγοράστε την εδώ/ €14.90

Κουρτίνα μπάνιου

Αν ο καλός σας μένει μόνος του ή είναι φαν των θρίλερ αυτή η κουρτίνα θα τον κατενθουσιάσει αφού το κάνει το μπάνιο του θα μοιάζει με σκηνή τρόμου! Κατασκευασμένη από ειδικό διαφανές πλαστικό με μικρές οπές (περίπου 1 εκ.) στο επάνω μέρος για το κρέμασμα της κουρτίνας. Διαστάσεις: 180 εκ. x 180 εκ. – Δεν περιλαμβάνονται οι κρίκοι τοποθέτησης.

Αγοράστε την εδώ/€16,90

Μαξιλαράκι λαιμού

Για να ξεκουράζεται και να χαλαρώνει ο σύντροφός σας όλες τις ώρες! Το μαξιλαράκι έχει μια εκπληκτική απτική αίσθηση, που θα εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Ξεκουράζει το κεφάλι και τον αυχένα ενώ παίρνει το σχήμα της αρεσκείας σας. Το μυστικό που το κάνει τόσο εύκαμπτο και μαλακό, έγκειται στο ότι είναι γεμισμένο με κόκκους πολυστερίνης. Ιδανική συντροφιά για κάθε ταξίδι!

Αγοράστε το εδώ/ €22,00

Πόστερ με τις ποικιλίες μπύρας

Πόσες φορές ο σύντροφός σας έχει «χαθεί» ανάμεσα στα δεκάδες είδη μπύρας και τις ποικιλίες που υπάρχουν; Αυτό το πόστερ ταξινομεί τα είδη της μπύρας. Η ταξινόμηση ξεκινάει από τις οικογένειες ALE και LAGER και φτάνει σε 89 ποικιλίες μπύρας και σε 200 αντιπροσωπευτικές μάρκες! Εκτός από τις παραπάνω πληροφορίες, διαθέτει συστάσεις για τα κατάλληλα ποτήρια σερβιρίσματος για κάθε ποικιλία.

Αγοράστε το εδώ/€34,90

Επιτραπέζιο ξύλινο Ποδοσφαιράκι

Με το επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι ο καλός σας θα έχει πάντα παιχνιδιάρικη διάθεση! Διαθέτει άνετες χειρολαβές για να τις πιάνει εύκολα αλλά και για να παίζει αρκετή ώρα δίχως να κουράζονται τα χέρια του. Με τους 2 μετρητές στα άκρα καταγράφετε το σκορ. Κατάλληλο για όλα τα μέλη της οικογενείας.

Αγοράστε το εδώ/€39,90

Φούτερ με Κουκούλα

Εάν ο φίλος σας είναι αθλητικός τύπος, σίγουρα αυτό το φούτερ με κουκούλα από την Champion, δεν θα το βγάλει από πάνω του! Σχεδιασμένο σε έκδοση με στάμπα και σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς.

Αγοράστε το εδώ/ €39,99

Πουκάμισο

Κλασικό αλλά πάντα πρακτικό δώρο είναι ένα αντρικό πουκάμισο! Εμείς προτείνουμε το Tommy Hilfiger πουκάμισο μονόχρωμο ποπλίνα με λογότυπο στην τσέπη και jean λεπτομέρειες.

Αγοράστε το εδώ/ €110,00

Ρολόι

Το ρολόι είναι ένα πολύ ωραίο αξεσουάρ για κάθε άνδρα. Δίνει στυλ και κύρος. Αν λοιπόν αποφασίσατε να του κάνετε δώρο ένα ρολόι επιλέξτε ένα της σειράς CASIO, καθώς μπορεί να το φοράει όλες τις ώρες της ημέρας. Έχει οθόνη με NEOBRITE, ημερομηνία, χρονογράφοι, φωσφορίζοντες δείκτες-σημεία (κάσα 41mm).

Αγοράστε το εδώ/ €126,00

Exit mobile version