Ιδέες για βαπτιστικούς σταυρούς & αλυσίδες

Ο ρόλος του νονού είναι ιδιαίτερα τιμητικός, αφού εκείνος αναλαμβάνει την πνευματική καθοδήγηση του νεοφώτιστου. Μία από τις πιο σημαντικές επιλογές που θα χρειαστεί να κάνει είναι ο σταυρός και η αλυσίδα της βάπτισης, που θα συνοδεύουν το παιδί σε όλη του τη ζωή. Στο Skaras Jewels θα βρείτε σχέδια που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Υπέροχοι βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσι

Σίγουρα, η αισθητική σας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή που θα κάνετε. Αρχικά, σκεφθείτε αν θέλετε ο βαπτιστικός σταυρός να είναι από χρυσό, λευκόχρυσο ή ασήμι, το είδος της πέτρας που θα τον κοσμεί αλλά και το σχήμα της. Η FaCad΄oro προτείνει ένα minimal σχέδιο σε ροζ χρυσό 18Κ με διαμάντια που το στολίζουν διακριτικά. Πρόκειται για ένα κόσμημα με διαχρονική αξία που θα λατρεύει να φορά το βαφτιστήρι σας πολλά χρόνια μετά.

Μοναδικές αλυσίδες για κορίτσι

Σημαντική δεν είναι μόνο η επιλογή του σταυρού αλλά και της αλυσίδας που θα τον συνοδεύει. Μια κομψή αλυσίδα από ροζ χρυσό 18Κ και λουστράτο φινίρισμα με λεπτεπίλεπτα στοιχεία σίγουρα είναι μια ασφαλής λύση που θα βοηθήσει να δημιουργηθεί ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Ξεχωριστοί βαπτιστικοί σταυροί για αγόρι

 

Σίγουρα, όταν έχετε να επιλέξετε βαπτιστικό σταυρό για κορίτσι είναι πιο εύκολο, καθώς οι επιλογές είναι περισσότερες. Στην περίπτωση, όμως, που πρόκειται να βαπτίσετε αγόρι είναι πιο περιορισμένες. Ένας σταυρός με λιτή αισθητική είναι πάντα μια ασφαλής λύση. Βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσια και αγόρια από λευκό χρυσό Κ14 και σε εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ώστε το βαφτιστήρι σας να τον φοράει μια ζωή χωρίς περιορισμούς.

Επιλέξτε την ιδανική αλυσίδα για αγόρι

 

Αφού βρήκατε τον ιδανικό σταυρό, σειρά έχει η αλυσίδα που θα επιλέξετε, για να τον συμπληρώνει αρμονικά. Η ποιότητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ώστε να εξασφαλιστεί η ανθεκτικότητά της στον χρόνο. Μια αλυσίδα από λευκόχρυσο 14Κ εγγυάται την αντοχή της ενώ το κομψό και διακριτικό της σχέδιο θα επιτρέψει στο βαφτιστήρι σας, όταν μεγαλώσει, να τη φορέσει και με άλλους συνδυασμούς.

Απολαύστε το μυστήριο της βάπτισης, έχοντας σαν οδηγό την αγάπη και τη φροντίδα που θα προσφέρετε ως πνευματικός γονέας πλέον. Χαρείτε τις στιγμές αυτές και αφήστε στο Skaras Jewels, με την εμπειρία που έχει στον χώρο, να σας προτείνει ιδανικούς σταυρούς και αλυσίδες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Δείτε τα προϊόντα εδώ: Σταυρός Βάπτισης FaCad΄oro από Ροζ Χρυσό Κ18 με Διαμάντια CR-521, Σταυρός Βάπτισης για Αγόρι από Λευκό Χρυσό Κ14 036705, Αλυσίδα από Ροζ Χρυσό 18 Καρατίων 017044, Αλυσίδα Λευκό Χρυσό 14 Καρατίων Κ14 030795

Exit mobile version