Making Memories: Η NEF-NEF Homeware συνθέτει ένα μικρόκοσμο φαντασίας και τρυφερότητας με την ολοκληρωμένη συλλογή Baby & Junior

 Αντλώντας έμπνευση από το χρώμα της άνοιξης, το ζωικό βασίλειο και τον κόσμο των παραμυθιών, η NEF-NEF Homeware δημιούργησε την πιο όμορφη, τρυφερή και stylish σειρά για το παιδικό και βρεφικό δωμάτιο.

Με μια παλέτα χρωμάτων που κινείται από τις πιο παστέλ σε πιο φωτεινές, bold αποχρώσεις και σχέδια που φλερτάρουν με τη junior μόδα, η νέα συλλογή Junior της Nef – Nef Homeware προσφέρει επιλογές που να ταιριάζουν στο χαρακτήρα των παιδιών εκφράζοντας υπέροχα το προσωπικό τους στυλ. Jungle heros, ταξίδια στο διάστημα, αλλά και fashionable girls & boys πρωταγωνιστούν μαζί με καρδιές, ουράνια τόξα, λουλούδια και αστέρια συνθέτοντας ένα σύμπαν για ατελείωτο παιχνίδι αλλά και για εικόνες που θα γεμίσουν με παραμύθια τα παιδικά όνειρα.

Η συλλογή Baby σχεδιάστηκε για έναν κόσμο φαντασίας και τρυφερότητας που θα αγκαλιάζει κάθε στιγμή του μωρού. Σχέδια σαν βγαλμένα από παραμύθια, συνθέτουν μικρόκοσμους με πρωταγωνιστές φανταστικούς μικρούς ήρωες από το ζωικό και θαλάσσιο βασίλειο. Παστέλ αποχρώσεις – γαλάζιο, ροζ, πράσινο, κίτρινο, γκρι – δένουν με ζωγραφιές, σαν σε τρισδιάστατο βιβλίο, φέρνοντας χαμόγελα και δημιουργώντας αφορμές για τις πιο υπέροχες ιστορίες. Πλούσια σε επιλογές, δημιουργική και φρέσκια σε προσέγγιση, η σειρά συνδυάζει την πρακτικότητα με το στυλ, περιλαμβάνοντας από σετ σεντόνια κούνιας και λίκνου, κουβρ-λι, κουβερτάκια, μαλακές πετσέτες, μπουρνουζάκια και κάπες μέχρι αέρινες κουνουπιέρες, διακοσμητικά μαξιλάρια, ταπέτα και καλάθια. Ό,τι δηλαδή χρειάζεται για να φτιαχτεί ένα ονειρικό  βρεφικό δωμάτιο αλλά και για να τυλίξει με τρυφερότητα τις διαφορετικές ανάγκες των νέων γονιών και του μωρού. 

Τα υφάσματα, όπως όλα τα λευκά είδη της Ελληνικής εταιρείας Nef- Nef, φέρουν την πιστοποίηση ΟΕΚΟ ΤΕΧ που εξασφαλίζει πως είναι απόλυτα φιλικά προς το δέρμα και το περιβάλλον απαλλαγμένα από επιβλαβείς ουσίες. 

Εμπνευστείτε από τη νέα συλλογή Junior & Baby της Nef- Nef Homeware, 

www.nef-nef.gr 

Exit mobile version