Μαμά και κόρη ασορτί: Ενδυματολογικές επιλογές για ξεχωριστές εμφανίσεις

Είναι γνωστό ότι τα μικρά κορίτσια λατρεύουν τα τακούνια και τα ρούχα των μαμάδων τους. Μια ωραία ιδέα όμως είναι να ντυθείτε πανομοιότυπα για μια πρωινή ή απογευματινή βόλτα.

Το σίγουρο είναι ότι θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!

Μπλουζάκι “Princess” Mommy & Girl

Το απόλυτο σετ δώρου για τις πριγκίπισσες του μπαμπά, μαμά και κόρη και το απόλυτο “must have” κάθε μητέρας! Το σετ αποτελείται απο 2 μπλουζάκια (1 για την μαμά & 1 για την κόρη) και είναι κατασκευασμένο από 100% οργανικό βαμβάκι.

Αγοράστε το εδώ/ €38,50

Φόρεμα Πεταλούδα μαμά & κόρη

Μια πανέμορφη πεταλουδίτσα μαζί με τη μαμά της! Έντονο και γλυκό φούξια χρώμα για τις κοινές εμφανίσεις με τη μικρή σας. Τώρα οι μανούλες είναι ασορτί με τις κορούλες τους και εντυπωσιάζουν σε κάθε τους εμφάνιση! Κάντε κι εσείς τη διαφορά και πρωτοτυπήστε με ένα μοναδικό σετ για σας και τη μικρή σας  πεταλουδίτσα!

Αγοράστε το εδώ/ €70

Τ-shirts για μαμά και κόρη “Girls Rock”

Δύο t-shirts, ένα για τη μανούλα και ένα για την κόρη! Κλασικό γυναικείο t-shirt, με λογότυπο “Girls Rock”, σε χρώμα ροζ με γκλίτερ και ασορτί μωρουδιακό η παιδικό t-shirt  για κοινές εμφανίσεις!

Συνδυάστε το με τζινάκι.

Αγοράστε το εδώ/€35

Φόρεμα Μαργαρίτα μαμά & κόρη

Τώρα η “Μαργαρίτα” έγινε διπλή! Η μαμά και η κορούλα της μπορούνε να είναι αχώριστες και στο ντύσιμο!! Το φόρεμα της μαμάς είναι σε Α γραμμή με κοντό μανικάκι. Μπορεί να φορεθεί και σαν φόρεμα αλλά και σαν μπλουζοφόρεμα!

Αγοράστε το εδώ/€70

Τ-shirts για μαμά και κόρη “ΜΕ” & “ΜΙΝΙ-ΜΕ”

Δύο t-shirts, ένα για τη μαμα και ένα για την κόρη! Κλασικό γυναικείο  t-shirt σε υπέροχο φούξια χρώμα , με λογότυπο “ΜΕ”, και λευκό παιδικό t-shirt με φούξια λογότυπο “MINI-ME” για κοινές εμφανίσεις που θα προκαλέσουν σχόλια!

Αγοράστε το εδώ/ €35

Σανδάλια

Τώρα μαμά και κόρη θα φοράνε τα ίδια σανδάλια. Ανακαλύψτε τα και δώστε μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητά σας!

Γιατί σε όλες τις μαμάδες αρέσει να φοράνε τα ίδια παπούτσια με τις μικρές τους!

Αγοράστε τα εδώ/ €40 (το ζευγάρι)

Γυναικείο φόρεμα και παιδικό φόρεμα με αστέρια

Γυναικείο maxi μαύρο φόρεμα με φούστα με αστέρια για τη μαμά. Συνδυάστε το με παιδικό φόρεμα με all over αστεράκια για την κορούλα σας.

Αγοράστε το εδώ για τη μαμά/ €99,00

Αγοράστε το εδώ για την κόρη/€36,00

Exit mobile version