Με τα πασχαλινά αβγά της ΑΒ Βασιλόπουλος και αυτό το Πάσχα ενισχύετε το έργο της Αμυμώνης

Ο σύλλογος και η ανεκτίμητης αξίας δράση του για παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες

Όπως τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έτσι και φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος αφιερώνει τα πασχαλινά της αβγά στα παιδιά, ενισχύοντας για ακόμη μία φορά το ανεκτίμητης αξίας έργο του συλλόγου Αμυμώνη.

Μια δράση που ξεκίνησε από τα παιδιά, καθώς τα σχέδια των πασχαλινών αβγών έχουν επιμεληθεί τα παιδιά που στηρίζει ο σύλλογος, με παραλήπτη, φυσικά, τα παιδιά στα οποία μπορεί να τα προσφέρει κανείς ως δώρο. Έτσι, με κάθε αγορά ενός πασχαλινού αβγού που κάνετε για τα παιδιά σας ή τα βαφτιστήρια σας, συνεισφέρετε με 0,30 ευρώ στο έργο της Αμυμώνης, ενώ η ίδια η ΑΒ διπλασιάζει το ποσό για τη στήριξη του πολύτιμου έργου της.

Τα πασχαλινά αβγά με τον συγκινητικό αυτό σκοπό διατίθενται σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της ΑΒ και στο AB Eshop, σε δύο μεγέθη, με διαφορετικές τιμές το καθένα, ενώ κάθε μέγεθος έχει δύο διαφορετικά σχέδια με παιδικές ζωγραφιές «μεγάλης αξίας».

Αυτό στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε όλοι, ωστόσο, και να προσφέρει ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί, ιδίως οι γονείς που γνωρίζουμε πολύ καλά πώς είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί και τι δυσκολίες ενέχει, είναι το πραγματικά σπουδαίο λειτούργημα που κάνει η Αμυμώνη.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες, λοιπόν, ιδρύθηκε το 1993, με σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά και τους ενήλικες με τα παραπάνω προβλήματα. Μεταξύ άλλων παρέχει εκπαίδευση, φροντίδα και θεραπείες σε παιδιά και ενήλικες όλων των ηλικιών, ενώ στηρίζει, ταυτόχρονα, και τις οικογένειές τους.

Αν και η δράση της Αμυμώνης παρατηρείται κυρίως στην περιοχή της Αττικής, πλέον επεκτείνει το δίκτυο των υπηρεσιών της και σε όλη την Ελλάδα. Παιδιά και ενήλικες με προβλήματα όρασης (είτε ολική, είτε μερική απώλεια της όρασής τους) και πρόσθετες αναπηρίες όπως: νοητική υστέρηση, αυτισμός, σύνδρομα, νευρολογικές διαταραχές, κινητικά προβλήματα, επιληψία, ψυχιατρικές διαταραχές, προβλήματα ακοής ωφελούνται των ενεργειών του συλλόγου, και κατ’ επέκταση και δικών σας στην περίπτωση που αποφασίσετε να ενισχύσετε το έργο τους αγοράζοντας απλώς ένα πασχαλινό αβγό από την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα αναζητήσετε κάποιο δώρο για εσάς, τα παιδιά ή τους φίλους σας, θα θελήσετε να προσφέρετε κάπου το χρόνο, τις υπηρεσίες και την αγάπη σας, σκεφτείτε ότι υπάρχουν παιδιά, όπως είναι τα παιδιά της Αμυμώνης, που έχουν πραγματικά την ανάγκη σας.

Exit mobile version