Νέα κολεξιόν Prénatal για τα μικρά από 3 έως 36 μηνών

Η κολεξιόν Prénatal Baby Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 για τα μικρά από 3 έως 36 μηνών είναι μια έκπληξη νέων σχεδίων, χρωμάτων, λεπτομερειών, τυπωμάτων και υφασμάτων για να δημιουργούν το τέλειο look για κάθε περίσταση.

Η ωραία εποχή φέρνει πολλούς δυνατούς συνδυασμούς για να ικανοποιεί την επιθυμία για διακοπές και παιχνίδι εκτός σπιτιού.

BABY GIRL

Η ανοιξιάτικη κολεξιόν Baby Girl της Prénatal ξεκινάει με τη σειρά “Soft Blue”. Τα κοριτσάκια ετοιμάζονται να παίξουν φορώντας τα ρούχα με τις ανάλαφρες χρωματιστές στάμπες από πεταλούδες και γοητεύονται από τα σχέδια των χαριτωμένων κολιμπρί. Ένα look bon ton με ρούχα από διάφανο τούλι που συνδυάζεται ή πολλές φορές υπάρχει πάνω από άλλα υφάσματα. Για τις πραγματικές δεσποινίδες είναι τέλειο το μπλε πλεκτό φόρεμα με λιλά φιογκάκια και σκίσιμο στο πίσω μέρος, που αφήνει να φαίνονται πλούσια βολάν από τούλι. Ρομαντικό το λιλά πανωφόρι με στάμπες.

Δεν λείπουν ποτέ τα ρούχα “Character” με τους χαριτωμένους ήρωες Minnie και Daisy και λεπτομέρειες από δαντέλα και παγιέτες. Οι διασκεδαστικοί χαρακτήρες ζωντανεύουν maxi φούτερ, μπουφάν και t-shirts. Πρωταγωνίστρια στα leggings και στις μπλούζες τύπου “Côte d’Azur” είναι η γατούλα Minou-Marie, δίπλα σε maxi ρίγες λευκό-μπλε ή σαν επαναλαμβανόμενο μοτίβο σε μπλούζες με μπλε φόντο.

Η κολεξιόν συνεχίζεται με το θέμα “Pastel” που αφιερώνουμε στα πιο σπορτίφ κορίτσια, που συγχρόνως είναι και χαριτωμένα με maxi t-shirt με καρδιές και κουνελάκια από παγιέτες και τούλι στους τόνους του απαλού μπλε και του ροζ. Η σειρά διευρύνεται με βαμβακερά φορέματα και σορτς που συνδυάζονται με αγγλική δαντέλα, ρούχα denim με χαριτωμένες στάμπες, πλεκτά λευκά ζακετάκια με λουλούδι. Το θέμα συμπληρώνεται από το ελαφρύ μπουφάν για τις πρώτες μέρες έξω από το σπίτι.

Το look bon ton είναι πρωταγωνιστής στις κολεξιόν “White & Blue Elegant” και “Confetto Elegant” που χαρίζουν στις πρώτες ωραίες μέρες του χρόνου μια πινελιά κομψότητας. Η κολεξιόν “White & Blue Elegant” έχει σαν κυρίαρχο στοιχείο την αντίθεση των δυο χρωμάτων σε φορέματα από ποπλίνα με φλοράλ οργάντζα, λευκά παντελόνια από stretch βαμβάκι με μπλε λουλούδια με ασημί glitter και πουά φορέματα με φουρό από τούλι. Η σειρά “Confetto Elegant” ερμηνεύει τη διχρωμία λευκό-ροζ κουφετί με γκρι περλέ πινελιές.

Eδώ βρίσκουμε φορεματάκια και λευκά σορτς με μεγάλα ροζ πουά και το πανωφόρι από γκρι ταφτά και φόδρα με μεγάλα πουά.

Στις πιο δυναμικές είναι αφιερωμένο το θέμα “Estival Savannah”, όπου κυριαρχεί η στάμπα καμηλοπάρδαλη σε χρώματα πορτοκαλί και μπεζ για φορέματα και φούστες. Ακαταμάχητα τα t-shirt: ένα με τη ζέβρα διακοσμημένη με φιόγκο και δαντέλα, το άλλο με στάμπα που θυμίζει τα χρώματα και τα ζώα του συναρπαστικού υποτροπικού τοπίου.

Η ωραία εποχή συνεχίζεται με το θέμα “Petite Sirène” όπου κυριαρχούν τα κοράλια, οι ιππόκαμποι και οι αστερίες με παγιέτες. Χαρούμενα σχέδια και χρώματα που διακοσμούν φορέματα, t-shirt, αμάνικες μπλούζες και σορτς: είμαστε πια στο καλοκαίρι!

Υπάρχουν κι άλλες προτάσεις: “Ethnic Fluo” με εντυπωσιακές στάμπες ikat, “Fruit” με στάμπες ανανάδων, καρπουζιών και κερασιών, “Sweet Cake” με στάμπες γλυκάκια και παγωτά, έτοιμα για φάγωμα! Επίσης ο χαριτωμένος “Tweety” μαζί με τον “Tom & Gerry”, για να χρωματίσουν διασκεδαστικά τις μέρες στη θάλασσα!

ΤΑ MUST HAVE: τα ρούχα marinière με τη Minou, οι στάμπες με κοράλια και animalier, τα μεγάλα πουά: όλα τα ρούχα μπορούν να συνδυαστούν με τα απαραίτητα basic κομμάτια που μεταμορφώνουν κάθε look σε ένα υπέροχο παιχνίδι!

BABY BOY

Για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016, τα αγοράκια έχουν ένα fashion look, έντονο και δυναμικό, με λεπτομέρειες που σχεδιάστηκαν με πάθος και προσοχή δίνοντας στο κάθε ρούχο ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Η κολεξιόν της Prénatal Baby Boy ανοίγει τη σεζόν «κάνοντας βουτιά» “Into the Blue” με πρωταγωνιστή το denim, με τύπους πλυσίματος και φινιρίσματα από τα πιο επίκαιρα και καινοτόμα. Το κλασικό jean πουκάμισο γίνεται πιο ιδιαίτερο με το κίτρινο κουμπί, ενώ ένθετα από φέλπα εμφανίζονται σε μπουφάν και παντελόνια. Το μπλε συνδυάζεται σοφά με το κίτρινο και χάρη στα t-shirts με στάμπες city-mood.

Η σειρά “Character” είναι πιο πλούσια από ποτέ σε εκπλήξεις: φούτερ, μπουφάν δύο όψεων, t-shirts και σαλοπέτες με στάμπες από κόμικ Tom&Jerry και Bugs Bunny.

Η κολεξιόν συνεχίζεται με το θέμα “City Limit” που αφιερώνουμε στους πιο αθλητικούς τύπους με το βαμβακερό πόλο με δύο υφάσματα και δύο χρώματα και ένθετα από ύφασμα- δίχτυ τύπου basket. Στη συνέχεια βρίσκουμε τη σειρά “Animal Kingdom” που εμπνέεται από τη ζούγκλα στα σχέδια, τα χρώματα και τους χαρακτήρες. Σε βερμούδες, σαλοπέτες, πουκάμισα, πόλο και t-shirts εμφανίζονται χαριτωμένα ερπετά, χαμαιλέοντες και τίγρεις.

Για τους πιο chic μικρούς, η σειρά “Elegant” βασίζεται σε λύσεις από πτι-καρό ύφασμα με βαμμένο νήμα για σαλοπέτες, παντελόνια και καλτσάκια. Δυναμισμός και κομψότητα εκφράζονται στο γκρι σακάκι και το body τύπου πουκάμισο στο μπροστινό μέρος με
παπιγιόν. Δεν λείπει το κλασικό λευκό πουκάμισο button-down με το μαντήλι στο τσεπάκι.

Προορισμός Miami Beach για τη σειρά “Surf Dude” με γραφικά και αναγραφές που ανακαλούν τον ήλιο, τα θαλάσσια φυτά, το surf! Καλτσάκια και τιρκουάζ délavé σαλοπέτες με εμπριμέ φοίνικες, αμάνικα μπλουζάκια με στάμπες που θυμίζουν τη δεκαετία του ’70, γεμάτα με πολύχρωμες σανίδες του σερφ με λεπτομέρεια ένα κεντημένο κορδόνι.

Συμπληρώνουν τη σειρά το denim με vintage υφή, με την έντονη παρέμβαση του κίτρινου φωσφοριζέ σε ένθετα, κουμπιά και στο εσωτερικό του υφάσματος. Το πρόσωπο ενός σκυλόψαρου, ενός βάτραχου κι ενός δεινόσαυρου σε t-shirt και αμάνικα μπλουζάκια χαρίζoυν ένα πλούσιο και διασκεδαστικό mix.

Πολλά τα αντιανεμικά σε ευρύ φάσμα χρωμάτων: double-face, κάποια με αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ελαφριά ζακέτα-φούτερ.

ΤΑ MUST HAVE: το μονόχρωμο και με στάμπες αντιανεμικό μπουφάν δυο όψεων, τα διασκεδαστικά t-shirt “Surf Dude”, τα super cool ρούχα από denim, τα κομψά ρούχα με στάμπα πτι-καρό.

 

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο site www.prenatal.gr www.facebook.com/prenatalgreecewww.facebook.com/prenatalgreece

Exit mobile version