Nestle: H νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που NΟΙΑΖΕΤΑΙ για την ελληνική οικογένεια!

Την αγάπη της για την ελληνική οικογένεια αποδεικνύει έμπρακτα για άλλη μια φορά η Nestle, με το νέο site που απευθύνεται σε μαμάδες, «Nestlenoiazomai».

To νέο site, το οποίο είναι ήδη online, αποτελεί εξέλιξη του παλιού Manamia και έχει σκοπό να προσφέρει χείρα βοηθείας στην Ελληνίδα μαμά με εκπτωτικά κουπόνια, επιβραβεύσεις μέσω πόντων, συνταγές και άρθρα ειδικών στη διατροφή, την υγεία και την ευεξία. Άλλωστε, η καλή διατροφή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την καλή υγεία και την ευεξία μας.

Εσείς λοιπόν που νοιάζεστε για τα παιδιά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θέλετε να προσφέρετε τα καλύτερα στην οικογένειά σας, στο nestlenoiazomai.gr θα βρείτε απλές και απολαυστικές συνταγές, γευστικές δημιουργίες, μοντέρνες αλλά και παραδοσιακές, γλυκές και αλμυρές για μεγάλους και μικρούς! Όλες οι συνταγές είναι τόσο εύκολες στην εκτέλεση του που η κουζίνα θα γίνει το αγαπημένο μέρος του σπιτιού, ακόμη και για αρχάριες μαμάδες!

Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος! Με το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, τα μέλη κερδίζουν πόντους επιβράβευσης για να τους εξαργυρώνουν δημιουργώντας τα δικά τους εκπτωτικά κουπόνια, στα προϊόντα που προτιμούν.

Μην χάνετε καιρό! Γίνετε μέλος στο www.nestlenoiazomai.gr, συγκεντρώστε τους πρώτους 300 πόντους και μπείτε σε έναν κόσμο που νοιάζεται για εσάς. Το νέο κόσμο προνομίων της Nestlé.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι η πρωτοβουλία ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ της Nestlé έχει ξεκινήσει από πέρυσι, με ενημέρωση του ελληνικού κοινού για ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με ως τώρα κύριους στόχους τη νεολαία, την υγεία των παιδιών και τις δωρεές. Τα τελευταία δύο χρόνια, στο πλαίσιο του προγράμματος έχουν βοηθηθεί οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, δωρίζοντας τρόφιμα αγοραστικής αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ ενώ έχουν στηριχθεί με δωρεές πλήθος οργανισμών όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, το Make-A-Wish, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η Ανοιχτή Αγκαλιά κ.α.

Το νέο site συνεχίζει στην ίδια φιλοσοφία, στηρίζοντας την Ελληνίδα μαμά τόσο με την παροχή κουπονιών και επιβραβεύσεων, όσο και με την έγκυρη πληροφόρηση μέσα από άρθρα ειδικών.

Κάνε την εγγραφή σου στο Νοιάzομαι εύκολα και γρήγορα! Κάνε τη ζωή σου καλύτερη με τα προνόμια που σου προσφέρουμε και μάθε τα πάντα γύρω από την καλή διατροφή!

Exit mobile version