Παιχνίδια για παιδάκια 3 ετών

Το τρίχρονο παιδάκι σας σίγουρα ανυπομονεί να πάρει το δώρο του!

Σε αυτή την ηλικία είναι σε θέση να καθίσει και να παίξει για πολύ ώρα με ένα παιχνίδι και στη συνέχεια να σας πει ότι το βαρέθηκε!

Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να του χαρίσετε κάτι που θα το βοηθήσει να αναπτύξει διαφορετικές δεξιότητες μέσα από το παιχνίδι. Δεν είναι δύσκολο πάντως να του βρείτε κάτι που να του αρέσει αρκεί να ξέρετε τους αγαπημένους του κινηματογραφικούς και τηλεοπτικούς χαρακτήρες!

Big Hero 6 Red Baymax

Φιγούρα 25 εκ. Baymax (βασικός ήρωας), με αρθρώσεις.

Αγοράστε τον εδώ/ €19.99

Barbie Mariposa

Η συμπρωταγωνίστρια της νέας ταινίας «Barbie Mariposa & Η Νεραϊδένια Πριγκίπισσα.» Το φόρεμα της μεταμορφώνεται και φτερά εμφανίζονται μαγικά στην πλάτη της.

Αγοράστε την εδώ/€29,99

Lego για όσους τώρα ξεκινούν

Αφήστε το παιδί σας να εξερευνήσει, να παίξει και να δημιουργήσει με το νέο Lego Νήπιο Set Building Starter! Η τέλεια εισαγωγή για τα μικρά παιδιά. Το καπάκι του κουτιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για το κτίριο.

Αγοράστε το εδώ/ €24,98

Playgo Πίνακας 2 Όψεων

Playgo Πίνακας 2 Όψεων. Περιλαμβάνει σφουγγάρι και μαγνητικά γράμματα και αριθμούς.

Αγοράστε το εδώ/ € 29.99

Παιδικά τουβλάκια στην παιδική χαρά

Παιδικά τουβλάκια Peppa παιδική χαρά,για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού! Περιλαμβάνει 2 φιγούρες Peppa και περιέχει 75 κομμάτια.

Αγοράστε το εδώ/ €39,98

Πειρατική Σκηνή με 100 Μπάλες

Η σκηνή για μικρούς πειρατές και για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού! Η συσκευασία περιλαμβάνει 100 μπάλες. Κατάλληλο από 36 μηνών και άνω.

Αγοράστε το εδώ/ €65.90

Μικρή Πριγκίπισσα Σκηνή με 100 Μπάλες

Η σκηνή για μικρές πριγκίπισσες θα δώσει μεγάλη χαρά και στην δική σας τη πριγκίπισσα. Η συσκευασία περιλαμβάνει 100 μπάλες και είναι κατάλληλη για κοριτσάκια από 36 μηνών και άνω.

Αγοράστε το εδώ/ €54.90

Exit mobile version