Προτάσεις δώρων για δίχρονα παιδάκια

Σίγουρα το μωράκι σας δεν είναι αυτό που λέμε «αγγελούδι»! Τα παιδάκια σε αυτή την ηλικία είναι πολύ ζωηρά και τα θέλουν όλα δικά τους!

Αλλά αν τους χαρίσετε το κατάλληλο παιχνίδι θα είναι τόσο απασχολημένα που δεν θα έχουν χρόνο για σκανταλιές και έτσι δεν θα σας βάλουν σε μπελάδες! Δείτε ποια είναι τα αγαπημένα μας παιχνίδια για μωράκια 2 ετών!

Σετ με κουζινικά

Το παιδάκι σας θα ξετρελαθεί με ένα σετ κουζινικών καθώς του δίνεται έτσι η δυνατότητα να μαγειρέψει ό,τι έχει φανταστεί! Το συγκεκριμένο παιδικό σετ κουζινικών περιλαμβάνει 35 τεμάχια και είναι κατάλληλο για μωράκια άνω των 18 μηνών.

Αγοράστε το εδώ/€14,98

Εκπαιδευτικό διαδραστικό παιχνίδι για tablet

Διαδραστικό παιχνίδι για ταμπλέτα, για παιδιά από 2 ετών και άνω. Τα παιδιά κινούν το αυτοκίνητο Beep-Beep πάνω σε μια πίστα στην οθόνη, με μίνι-ασκήσεις και ειδικές δυνάμεις.

Μια νέα διάσταση στο πως παίζουμε και μαθαίνουμε.

Αγοράστε το εδώ/ €14,95

Μίνι Ηλεκτρονικά Βιβλία

Δύο βιβλία ιδανικά για μικρά παιδιά, για να μάθουν ευχάριστα μέσα από τραγουδάκια τα χρώματα και τα σχήματα.

Αγοράστε το εδώ: €24,99

Clemmy Plus – Ηλεκτρικό τρένο

Τα Clemmy Plus είναι μια σειρά από τουβλάκια που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά άνω των 18 μηνών. Τα χρωματιστά τουβλάκια ενώνονται εύκολα και επιτρέπουν στο μωρό να παίζει με απόλυτη ασφάλεια λόγω του καινοτόμου και μαλακού υλικού από το οποίο αποτελούνται.
Οι ενώσεις έχουν σχεδιαστεί για να είναι αποτελεσματικές και ανθεκτικές ,ιδανικές για την τόνωση της επιδεξιότητας των χεριών, της φαντασίας και της δημιουργικότητας.

Αγοράστε το εδώ/ €27,99

Μαμά Πιγκουίνα και ο Μικρός Πικού

Τραγούδηστε με τη Μαμά Πιγκουίνα και ακούστε τα ποιηματάκια και τα ονόματα των ζώων που σας μαθαίνει. Η Μαμά Πιγκουίνα κουνάει το στόμα όταν μιλάει, ανοιγοκλείνει τα μάτια και κουνάει τα φτερά της, ενώ ο μικρός Πικού κρύβεται μέσα στο αβγό. Με τα πολλά τραγουδάκια και ποιηματάκια που περιλαμβάνονται, το παιδί σας θα μπορέσει να μάθει τα πρώτα του γράμματα, τα ονόματα των ζώων, καθώς και να αγκαλιάζει και να δίνει φιλάκια! Επιπλέον η μαμά και το μικρό της διδάσκουν στο παιδί τις πρώτες λέξεις στα αγγλικά.

Αγοράστε το εδώ/ €34,99

Exit mobile version