Σχολικές τσάντες για μοντέρνα παιδιά!

Μπορεί τα αθλητικά παπούτσια του παιδιού σας να θέλουν πέταμα τον Ιανουάριο ή το τζιν παντελόνι που αγοράσατε μόλις την προηγούμενη βδομάδα να μοιάζει με κάπρι τον Μάρτιο, δεν ισχύει όμως το ίδιο για την σχολική τσάντα.

Μάλιστα αν κάνετε καλή επιλογή ακόμα και τον Ιούνιο μπορεί να μοιάζει με καινούργια. Παρουσιάζουμε τα 5 αγαπημένα μας σακίδια για τη νέα σχολική χρονιά.

Σακίδιο πλάτης από την Gap

Τα χρώματα εξακολουθούν να αποτελούν προτεραιότητα στα σχέδια της Gap με τις σχολικές τσάντες της φετινής σεζόν να είναι σε έντονα και χαρούμενα χρώματα. Διαθέσιμα σε άπειρους συνδυασμούς χρωμάτων λοιπόν απευθύνονται τόσο σε αγόρια όσο και σε κορίτσια.

Σακίδιο “Tom & Jerry”

Πρόκειται για μια υφασμάτινη τσάντα δημοτικού με θέμα τους αγαπημένους Tom & Jerry. Αποτελείται από μια κύρια θήκη, που κλείνει με φερμουάρ, δύο πλαϊνές, η μία ως θήκη για μπουκάλι νερού και η άλλη ως πορτοφολάκι που κλείνει με φερμουάρ και δύο μπροστινές θήκες οι οποίες κλείνουν με φερμουάρ. Το σακίδιο έχει όμορφο μπλε χρώμα με ανάγλυφες λεπτομέρειες και αδιάβροχα-ανθεκτικά υλικά, κατάλληλο για παιδιά. Διαθέτει ανατομική πλάτη με εξωτερική μαλακή επένδυση. Διαστάσεις 28,0 x 13,0 x 40,0 εκατοστών.

Τσάντα – τρόλεϊ “Hello Kitty”

Πρόκειται για μια υφασμάτινη σχολική τσάντα για το δημοτικό σχολείο, με θέμα την αγαπημένη Hello Kitty από την εταιρία Graffiti. Αποτελείται από τρεις θήκες, που κλείνουν με φερμουάρ και δύο πλαϊνές. Η μια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θήκη για το παγούρι και η άλλη ως πορτοφολάκι. Η τσάντα-τρόλεϊ έχει κόκκινο χρώμα με ανάγλυφα σχέδια και αδιάβροχα-ανθεκτικά υλικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην σχολική περίοδο είτε με τον μηχανισμό του τρόλεϊ, είτε φορεμένη στην πλάτη με ιμάντες που προσαρμόζονται εύκολα. Διαστάσεις 30,0 x 14,0 x 44,0 εκατοστών.

Βαλιτσάκι Trolley Pixel το Ρομποτάκι

Η απόλυτη βαλιτσούλα για παιδιά κάθε ηλικίας. Το Ρομποτάκι διαθέτει ροδάκια, είναι από ανθεκτικό νάιλον με γερό σκελετό και διαθέτει ρυθμιζόμενη λαβή και πολλές ρυθμίσεις ύψους για να ταιριάζει σε όλους τους ταξιδιώτες, ακόμη και ενήλικες. Στην εξωτερική μπροστινή πλευρά υπάρχει ένας επιπλέον μεγάλος χώρος με φερμουάρ, ενώ στο ευρύχωρο εσωτερικό θα βρείτε μια μικρότερη θηκούλα, επίσης με φερμουάρ. Δεν περιέχει πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC), μόλυβδο και φθαλικούς εστέρες.

Σακίδιο Πλάτης – Juju η Πασχαλίτσα

Ένα όμορφο και πρακτικό σακίδιο πλάτης για τα μεγαλύτερα παιδιά, διακοσμημένο με την Juju την πασχαλίτσα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν σχολική τσάντα καθώς είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει βιβλία, ένα σνακ, ακόμα και ένα laptop. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και καθαρίζεται εύκολα καθώς είναι κατασκευασμένο από άριστης ποιότητας αδιαβροχοποιημένο υλικό. Η πλάτη και τα λουριά έχουν μαλακή επένδυση για μεγαλύτερη άνεση. Στο εσωτερικό του έχει μια μικρή θήκη που κλείνει με φερμουάρ και στο εξωτερικό μια μεγάλη θήκη μπροστά και δύο μικρότερες στα πλαϊνά. Κατασκευάζεται εξολοκλήρου από ασφαλή υλικά.

Το μεγάλο σακίδιο πλάτης της Beatrix προτείνεται για τις ηλικίες 5-10 ετών. Το εξωτερικό του κατασκευάζεται από ανθεκτικό νάιλον και αδιαβροχοποιημένο καμβά. Δεν περιέχει φθαλάτες, μόλυβδο και PVC. Διαστάσεις 34x36x13 εκ.

Exit mobile version