Τα 6 καλύτερα μπιμπερό για μωράκια που θηλάζουν

Τα μωρά που θηλάζουν δεν πίνουν το γάλα τους μόνο από το στήθος.

Μπορεί οι σύμβουλοι γαλουχίας να συμβουλεύουν τις μαμάδες να περιμένουν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες μέχρι να δώσουν το γάλα τους από το μπιμπερό, ωστόσο κάθε μαμά φτιάχνει το δικό της χρονοδιάγραμμα, προσαρμοσμένο βέβαια στις ανάγκες του μωρύ και τις δικές της. Το να βρείτε όμως ένα μπιμπερό που να μιμείται πραγματικά την κίνηση, τη ροή και την αίσθηση του μαστού είναι πραγματικά δύσκολο. Βάλαμε αμέτρητα μπουκάλια για δοκιμή και περιορίσαμε τη λίστα στα παρακάτω έξι.

Μimijumi Very Hungry Baby

Mε το πρωτοποριακό σχήμα της θηλής που μιμείται πιστά το στήθος της μητέρας, το mimijumi αναλαμβάνει να αποτελέσει το ιδανικό συμπλήρωμα στο θηλασμό αλλά και την ιδανική λύση κατά τη μετάβαση στο τάϊσμα με μπιμπερό.

Αγοράστε το εδώ

Το μπιμπερό The First Years Breastflow

Σχεδιασμένο να λειτουργεί όπως το στήθος της μαμάς το μπιμπερό αυτό απαιτεί αναρρόφηση και συμπίεση, προκειμένου να απελευθερώσει το γάλα. Η διπλή δράση του το καθιστά πιο ανθεκτικό από το μέσο όρο των μπιμπερών και πραγματικά μοιάζει με την διαδικασία του θηλασμού.  

Αγοράστε το εδώ

Μπιμπερό Yoomi

Το αυτοθερμαινόμενο μπιμπερό είναι μία πολύ έξυπνη και πρακτική λύση που έρχεται να βοηθήσει τους γονείς όταν πρέπει να δώσουν ζεστό γάλα στο μωρό τους και δεν έχουν άμεση πρόσβαση στη κουζίνα ή σε κάποιο βραστήρα, π.χ. όταν ταξιδεύουν με το αυτοκίνητο. Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένου τύπου μπιμπερό ζεσταίνει το γάλα χωρίς να απαιτείται η χρήση συσκευής με ρεύμα. Το βραβευμένο μπιμπερό έχει τη δυνατότητα να ζεσταίνει το γάλα μέσα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα, φέρνοντάς το στην επιθυμητή θερμοκρασία των 32-34 βαθμών Κελσίου.

Αγοράστε το εδώ

Μπιμπερό της Tommee Tippee Closer to nature

Με το πρωτοποριακό μπιμπερό της Tommee Tippee Closer to nature το μωρό νιώθει πιο κοντά στη φύση της μητέρας του, καθώς το εξελιγμένο αυτό μπιμπερό βοηθά το μωρό να θηλάζει για ακόμη περισσότερο καιρό συνδυάζοντας ευκολότερα τον φυσικό θηλασμό με το τάισμα με μπιμπερό. Η θηλή σιλικόνης που διαθέτει είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να μιμείται την κίνηση του φυσικού θηλασμού και να βοηθά τα ευαίσθητα ούλα των μωρών. Με το πρωτοποριακό σύστημα anti-colic easi-vent φυλακίζει τον αέρα και ελαχιστοποιεί τους ενοχλητικούς παιδικούς κολικούς και τα πονάκια ενώ το ανατομικό σχήμα επιτρέπει το εύκολο κράτημά του χωρίς να γλιστράει.

Αγοράστε το εδώ

Μπιμπερό Medela Calma

Το μπιμπερό Calma, χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη θηλή του δεν επιτρέπει στο γάλα να ρέει από μόνο του, παρά μόνο όταν ρουφά το παιδί και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο που τραβά γάλα από το στήθος. Έτσι βοηθά τα μωρά να μη συγχέουν τις θηλές όταν εναλλάσσονται από το στήθος στο μπιμπερό και αντίστροφα.

Αγοράστε το εδώ

Μπιμπερό Philips Avent

Το μπιμπερό αυτό είναι ιδανικό για τις μητέρες που θέλουν να συνεχίσουν να δίνουν μητρικό γάλα στο μωρό τους εναλλάσσοντας το θηλασμό με το μπιμπερό, καθώς το μωρό μπορεί πλέον να συνδυάζει εύκολα το θηλασμό και το τάισμα με το μπιμπερό. Έτσι, το μωρό σας μπορεί να επωφελείται από το γάλα σας είτε βρίσκεστε κοντά του είτε όχι. Η φαρδιά θηλή σε σχήμα που μοιάζει με το γυναικείο στήθος έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να επιτρέπει στο μωρό να πιάνει φυσικά τη θηλή. Στο εσωτερικό της θηλής, τα ειδικά “πέταλα” άνεσης αυξάνουν την απαλότητα και την ευελιξία – η θηλή δεν θα διπλώσει, με όσο ενθουσιασμό κι αν απολαμβάνει το γεύμα του το μωρό.

Αγοράστε το εδώ

Exit mobile version