Τα καλύτερα δώρα για μωρά ενός έτους

Είτε το μωράκι σας έχει αρχίσει να μπουσουλάει είτε κάνει τα πρώτα του βηματάκια, ένα πράγμα είναι σίγουρο: ότι πρόκειται για ένα δραστήριο μωράκι!

Για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό να του χαρίσετε ένα παιχνίδι που θα ικανοποιήσει την επιθυμία του να εξερευνήσει τον κόσμο! Ρίξτε μια ματιά στις  επιλογές μας και διαλέξτε το καλύτερο δωράκι για τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού σας!

Σετ σερβίτσιο

Οι λάτρεις του ιδιαίτερου στυλ της εταιρείας MacKenzie, θα λατρέψουν αυτό το σερβίτσιο για παιδιά. Το σετ περιλαμβάνει ένα πιάτο, ένα μπολ, μια κούπα, κουτάλι και πιρούνι, όλα ιδανικά για αρχάριους!

Αγοράστε το εδώ/ €41,21

Τρενάκι – Σπιτάκι Με Ήχους

Τρενάκι με ήχους που θα κεντρίσει την προσοχή του μωρού σας. Τα χρώματά του θα τα λατρέψει ενώ και η μελωδία του θα το συναρπάσει. Με το χερούλι το παίρνει παντού μαζί για να το δείχνει κιόλας! Ιδανικό για μωράκια από έξι μηνών και πάνω.

Αγοράστε το εδώ/ €9,99

Η πρώτη μου φωτογραφική μηχανή Mickey

Με φώτα και ήχους, αυτή η φωτογραφική μηχανή θα  βοηθήσει το παιδί μέσα από το παιχνίδι να βελτιώσει την επιδεξιότητα των χεριών του και την αντίληψη της σχέσης αιτία-αποτέλεσμα.

Αγοράστε την εδώ/ €10,00

Μαλακά τουβλάκια

Τα μαλακά τουβλάκια της Clemmy είναι τα πρώτα τουβλάκια του μωρού! Μαλακά, μη-τοξικά, ανθεκτικά, πολύχρωμα και εντυπωσιακά που πλένονται και καθαρίζονται εύκολα!

Αγοράστε τα εδώ/ €22,90

Δεντράκι με Ζωάκια-Βεντούζα

Τα ζωάκια είναι σκαρφαλωμένα, στριφογυρίζουν πάνω στο δεντράκι και θα γίνουν οι «κολλητοί» του μωρού σας, γιατί κολλάνε με βεντούζα σε κάθε λεία επιφάνεια, και φυσικά, πάνω στον δίσκο φαγητού.

Αγοράστε το εδώ/ €9,30

Baby Basketball

Μπασκέτα bebe ιδανική για μωράκια από 9 μηνών και άνω που ρυθμίζεται σε ύψος. Με 3 φωτάκια που αναβοσβήνουν και με αστείους ήχους και ηχητικά εφέ. Έχει δυνατότητα μέτρησης των πόντων και με αισθητήρα για ήχους επιβράδυνσης όταν η μπάλα μπαίνει στο καλάθι.

Αγοράστε την εδώ/ €29,98

Λάκης Αλογάκης

Είναι ο τέλειος φίλος για διασκεδαστικές περιπέτειες. Έχει 3 λειτουργίες: α) εκπαιδευτικό κέντρο δραστηριοτήτων β) στράτα γ) κουνιστό αλογάκι! Μαθαίνει στα παιδιά τα πρώτα γράμματα, τους πρώτους αριθμούς και ονόματα των ζώων. Αποκτά γνώσεις στα ελληνικά και στα αγγλικά, ενώ λέει τραγουδάκια, ποιηματάκια και αστείους ήχους.

Αγοράστε τον εδώ/ €56,99

Exit mobile version