Τα καλύτερα δώρα για παιδιά 5 ετών

Το πέντε ετών παιδάκι σας προφανώς πηγαίνει σε παιδικό σταθμό οπότε το καλύτερο δώρο για εκείνον θα είναι κάποιο παιχνίδι σαν κι εκείνα που παίζει στον παιδικό και θα το βοηθήσει να εκφραστεί ακόμα περισσότερο.

Πρέπει λοιπόν να βρείτε παιχνίδια που αξιοποιούν τις δεξιότητες που μαθαίνουν τα παιδιά στο σχολείο. Ο δικός μας σάκος του Αι – Βασίλη περιλαμβάνει από παιχνίδια συγκέντρωσης και πρώιμων δεξιοτήτων ανάγνωσης μέχρι σετ lego!

Ηλεκτρονική Εγκυκλοπαίδεια Εξυπνούλης 60 Δραστηριότητες

Αποτελείται από 30 εικονογραφημένες κάρτες διπλής όψης, με διαφορετικά θέματα για να βοηθήσει στην μάθηση λέξεων, προτάσεων, αριθμητικών πράξεων, χρωμάτων κά.

Αγοράστε τον εδώ/€9,99

LEGO 60041 Crook Pursuit

Σειρά LEGO Play Themes City Police. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 5 και άνω.

Αγοράστε το εδώ/ €8,00

Άβακας

Οριζόντιος άβακας από ξύλο. Με 10 σειρές. Με πτυσσόμενο πίνακα δύο όψεων (άσπρος και μαύρος).

Παρακινεί την ανάπτυξη της λογικής/μαθηματικής νοημοσύνης.

Αγοράστε τον εδώ/€19,95

Παιχνίδι ερωτήσεων αρκουδάκι

Πολύ διδακτικό, μόλις διαλέξετε τη σωστή απάντηση, το αρκουδάκι σηκώνει τη σημαία. Περιλαμβάνει σχεδόν 200 ερωτήσεις!

Αρκεί μόνο να τοποθετήσετε μια καρτέλα με ερωτήσεις και να βάλετε το αρκουδάκι πάνω στην επιλεγμένη απάντηση, Αν είναι σωστή, το αρκουδάκι σηκώνει αυτόματα τη σημαιούλα! Περιλαμβάνει 24 κάρτες διπλής όψης (48 παιχνίδια), με 4 ερωτήσεις στην καθεμιά, για την αναγνώριση χρωμάτων, σχημάτων, αριθμών, σχέσεων, συσχετίσεων, διακρίσεων…

Λειτουργεί με μαγνήτη, δεν χρειάζεται μπαταρίες.

Αγοράστε τον εδώ/€19,95

Παγωτοπλαστελίνη minnie Minnie Mouse

Η Minnie έχει τη δική της παγωτομηχανή! Το σετ περιλαμβάνει καλούπια με αξεσουάρ, 2 βαζάκια πλαστελίνης, 4 συσκευασίες πλαστελίνης (20γρ.), εργαλεία, καλούπια και άλλα αξεσουάρ παγωτού.

Αγοράστε τον εδώ/€20,00

Master mind χρώματα

Συναρπαστικό παιχνίδι αντίληψης. Πάνω σε ένα διάτρητο ταμπλό, κάθε παίκτης δημιουργεί ένα μυστικό συνδυασμό με χρωματιστές σφήνες.

Με τον συλλογισμό και το συμπέρασμα οι παίκτες προτείνουν τους δυνατούς συνδυασμούς του αντιπάλου, σημειώνοντας τα χρώματα που πέτυχαν μέχρι να τους αποκρυπτογραφήσουν.

Αγοράστε το εδώ/€15,95

Exit mobile version