Τα καλύτερα παρκοκρέβατα και κρεβάτια μωρού για άνετο και ασφαλή ύπνο!

Η άφιξη ενός μωρού είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία που φέρνει πολλή χαρά και ενθουσιασμό, αλλά και πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις.

Τα παιδιά, από πολύ μικρή ηλικία, χρειάζονται το χώρο τους ώστε να μπορέσουν να έχουν ελευθερία κινήσεων και να αναπτύσσουν τις αισθήσεις και τις κινητικές τους δεξιότητες, αλλά και για να ξεκουράζονται σε ένα περιβάλλον που νιώθουν πως είναι δικό τους.

Τα παρκοκρέβατα όπως και τα κρεβάτια μωρού, αποτελούν τέτοιους χώρους, αφού το παιδί σας έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί αλλά και να παίξει, σε ένα δικό του προσωπικό χώρο.

Το Anatello, μας προτείνει προϊόντα που είναι άνετα αλλά και ασφαλή για κάθε μωρό!

Παρκοκρέβατα: Παιχνίδι με ασφάλεια

Τα παρκοκρέβατα αποτελούν τον ιδανικό χώρο για να παίξει το παιδί σας με ασφάλεια και ταυτόχρονα να έχει ελευθερία κινήσεων, χωρίς να ανησυχείτε πως θα χτυπήσει.

Οι χώροι των συγκεκριμένων προϊόντων είναι έτσι διαμορφωμένοι ώστε να προσφέρουν άνεση, αυτονομία αλλά και ασφάλεια. Είναι σημαντικό να επιλέξετε παρκοκρέβατα από υψηλής ποιότητας υλικά που θα αντέξουν στο χρόνο και θα μπορείτε να χειριστείτε αλλά και να μετακινήσετε εύκολα.

Maxi Cosi Swift Παρκοκρέβατο 3 σε 1 Beyond Graphite

Lionelo Sven Plus Παρκοκρέβατο Grey Scandi

Επιλέξτε παρκοκρέβατα δύο επιπέδων, ώστε να εξασφαλίσετε και άνετο παιχνίδι αλλά και άνετο ύπνο για το παιδί σας. Είναι σημαντικό να διαθέτουν διχτυωτά παράθυρα για καλύτερο αερισμό αλλά και πιο εύκολη πρόσβαση για το παιδί αργότερα.

Δώστε επίσης προσοχή στο στρώμα, θα πρέπει να είναι άνετο και κατάλληλο για το σώμα ενός μωρού, ώστε να μην του προκαλεί ενοχλήσεις.

Κρεβάτια μωρού: Ο ήρεμος ύπνος είναι το παν!

Τα κρεβάτια μωρού θα πρέπει να είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν μέγιστη άνεση και ασφάλεια για το μωρό σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά όπως και διαφορετικά μεγέθη. Ιδανική περίπτωση θεωρούμε τα κρεβάτια μωρού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αργότερα, όταν το παιδί μεγαλώσει.

Casababy Palmer Λαδί Βρεφικό Κρεβάτι Μετατρεπόμενο Σε Προεφηβικό

Το παραπάνω βρεφικό κρεβάτι, μετατρέπεται εύκολα σε παιδικά, για παιδιά έως και 5 ετών.

Φροντίστε τα υλικά να είναι υψηλής ποιότητας και να υπάρχει η απαραίτητη στήριξη στρώματος για το παιδί σας.

Casababy La Maison βρεφικό κρεβάτι μετατρεπόμενο τύπου Μοντεσσόρι

Επιλέγοντας ένα τέτοιο προϊόν, εξοικονομείτε χρήματα και προσαρμόζεται το κρεβάτι στις ανάγκες του παιδιού σας, όσο αυτό μεγαλώνει.

Συμβουλές για μέγιστη ασφάλεια

Είναι λογικό να φοβάστε για την ασφάλεια του μωρού σας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Επιλέξτε προστατευτικά κρεβατιού που θα του χαρίσουν την απαραίτητη στήριξη και θα περιορίσουν τις κινήσεις του κατά τη διάρκεια του ύπνου αλλά και του παιχνιδιού.

CHICCO Μπαριέρα Για Κρεβάτι

Γενικότερα, φροντίστε το κρεβάτι ή το παρκοκρέβατο να είναι σωστά συναρμολογημένο και σύμφωνα με τις οδηγίες που ορίζει ο κατασκευαστής. Απομακρύνετε αντικείμενα που μπορεί να βλάψουν το παιδί σας ή να το κάνουν να χτυπήσει.

Τοποθετήστε άνετα μαξιλάρια και στρώμα, ώστε να εξασφαλίσετε ότι θα κοιμάται και θα παίζει ήρεμα.

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα του άρθρου εδώ:

 

Exit mobile version