Τα ωραιότερα δώρα για παιδάκια 4 ετών

Το 4χρονο παιδάκι σας έχει προφανώς τα αγαπημένα του παιχνίδια καθώς και τους αγαπημένους του χαρακτήρες και το πιθανότερο είναι να σας έχει πει τι δώρο θέλει φέτος τα Χριστούγεννα με τον κατάλογο να μην τελειώνει.

Τούτου λεχθέντος, η δική μας λίστα περιλαμβάνει παιχνίδια όλων των ειδών για να επιλέξετε εκείνο που πιστεύετε ότι θα του αρέσει περισσότερο.

Heros Ξύλινο Constructor

Δημιουργήστε ένα αεροπλάνο ή μια μοτοσικλέτα  Το μοντέλο δημιουργείται με την βοήθεια των παρεχόμενων εργαλείων, τις οδηγίες και τις βίδες, τα 40 ξύλινα μέρη και τα συνδετικά στοιχεία.

Αγοράστε το εδώ/€12,99

Κοριτσίστικη τιάρα Sofia The First

Κοριτσίστικη τιάρα Sofia The First με αποσπώμενο διαμάντι, κολιέ και 3 μικρόφιγούρες

Αγοράστε την εδώ/ €14,98

Jenga Λαχανικών

Ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια!  Καρότα, μελιτζάνες, πιπεριές και ότι άλλο λαχανικό έχετε φάει έρχονται να σας προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης! Ανάλογα με το χρώμα του ζαριού απομάκρυνετε το αντίστοιχο λαχανικό χωρίς να γκρεμίσετε τον πύργο!

Αγοράστε το εδώ/ €17,00

Playset μεγάλο πειρατικό καράβι

Το μήκος του καραβιού είναι περίπου 40 εκατοστά και το ύψος του καραβιού είναι περίπου 31 εκ. Η συσκευασία περιλαμβάνει: 4 φιγούρες πειρατών, φοίνικες, πλοίο μεσαιωνικού τύπου, κανόνι και άλλα πολλά μίνι σχεδία.

Αγοράστε το εδώ/ €21,98

Ηλεκτρονική ταμειακή μηχανή

Ηλεκτρονική ταμειακή μηχανή, με φως και ήχους, ζυγαριά, ταινία, σκάνερ, μικρόφωνο, συρτάρι, αριθμομηχανή, κέρματα, χαρτονομίσματα, κ.λπ. Τα έχει όλα!

Αγοράστε την εδώ/ €37.95

Γιορτινό Χάρτινο Σπίτι

Φτιάξτε το δικό σας χάρτινο σπίτι για τις γιορτές! Το σπιτάκι θα προσφέρει στα παιδιά σας αλλά και στους μικρούς καλεσμένους σας, ατέλειωτες ώρες διασκέδασης! Μετά τις γιορτές απλά διπλώστε και φυλάξτε το σπιτάκι στο κουτί αποθήκευσης του, για να το χρησιμοποιείστε του χρόνου, ξανά και ξανά. 100% ανακυκλώσιμο και βιοδιασπώμενο.  Σε συσκευασία δώρου. Διαστάσεις σπιτιού: 88 x 72 x 88εκ (ύψος).

Αγοράστε το εδώ/ €39.50

Ξύλινο Πιάνο 18 Κλειδιά

Αφήστε τη μουσική να παίζει 18 παιδικού μεγέθους πλήκτρα σε αυτό το ανθεκτικό ξύλινο πιάνο παρέχουν μια αστείρευτη πηγή διασκέδασης για τους μίνι μαέστρους.

Αγοράστε το εδώ/ €49.99

Exit mobile version