Θεματική βάπτιση για κορίτσι με… κοριτσίστικο βαπτιστικό σταυρό!

Κάθε γονιός που φέρνει στον κόσμο ένα κοριτσάκι, ετοιμάζεται να ζήσει μια παραμυθένια διαδικασία! Όπως και να το κάνεις, παρότι το φύλο δεν έχει σημασία, οι γονείς με κοριτσάκι νιώθουν… από την πρώτη κιόλας στιγμή σαν να μεγαλώνουν μια κανονική πριγκίπισσα!

Αυτό σημαίνει ότι όλα από την ημέρα της γέννησης συντονίζονται σε αυτό τον ρυθμό! Από τα πρώτα βρεφικά ρουχαλάκια του κοριτσιού, τα πρώτα του αντικείμενα, ακόμα και η προετοιμασία του παιδικού δωματίου, όλα συντονίζονται με το κοριτσίστικο στυλ που έχουν επιλέξει οι γονείς για τη μικρή τους.

Θεματική βάπτιση

Το αποκορύφωμα όλων αυτών φτάνει στη βάπτιση του κοριτσιού! Εκεί πλέον πολλοί γονείς επιλέγουν να γιορτάσουν με ξεχωριστό τρόπο την ημέρα της βάπτισης, φτιάχνοντας ένα τέλειο και εντελώς παραμυθένιο σκηνικό που απογειώνει το όλο σκηνικό!

Σε αντίθεση με παλαιότερα χρόνια, οι θεματικές βαπτίσεις είναι ένα από τα πιο must πράγματα που επιλέγουν οι γονείς για τα μικρά τους. Η επιλογή θέματος έχει το καλό ότι δεν περιορίζει: τόσο για αγόρι, όσο και για κορίτσι υπάρχουν άπειρα θέματα που ταιριάζουν ιδανικά αφήνοντας το σίγμα τους.

Βάπτιση με θέμα για κορίτσι

Φυσικά στην περίπτωση της βάπτισης κοριτσιού τα πράγματα είναι ακόμα πιο ευνοϊκά για θέματα και στολισμούς. Όπως και να το κάνουμε, οι ιδέες για μια παραμυθένια βάπτιση κοριτσιού είναι… άπειρες.

Οι πηγές έμπνευσης είναι πολλές: τα κλασικά παραμύθια και διάσημες ταινίες της Disney, όπως η Χιονάτη, κλασικές ηρωίδες πριγκίπισσες ή πρωταγωνίστριες παιδικών βιβλίων δίνουν ατελείωτες ιδέες που οι γονείς επεξεργάζονται σε σχέση με το γούστο τους ή ακόμα και με το όνομα που πρόκειται να δώσουν στο κοριτσάκι, προκειμένου να καταλήξουν στην πιο ταιριαστή επιλογή.

Ακολουθεί ο βαπτιστικός σταυρός για κορίτσι

Στον ίδιο ρυθμό ακολουθεί και η επιλογή του σταυρού της βάφτισης. Σε αρμονία με την όλη διάθεση, πλέον πολλοί νονοί και νονές επιλέγουν πιο μοντέρνα σχέδια σε βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσι, προσπαθώντας να διαλέξουν κοσμήματα που θα φορά το κορίτσι και σε μεγαλύτερη ηλικία.

Εξάλλου, πέρα από τη συμβολική του αξία, ο βαπτιστικός σταυρός παραμένει ένα από τα πιο πολυφορεμένα κοσμήματα στη ζωή ενός ανθρώπου, γι’ αυτό είναι προτιμότερο η επιλογή του να μην περιορίζεται σε αυστηρά βρεφικά ή παιδικά μοτίβα.

Η δική σου επιλογή: Kosmima24

Αν είσαι έτοιμη ή έτοιμος να γίνεις νονά ή νονός, βαφτίζοντας το μικρό χαριτωμένο κοριτσάκι των αγαπημένων σου φίλων, μην το σκέφτεσαι παραπάνω: το Kosmima24 έχει για σένα μια εντυπωσιακή συλλογή με βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσι που -πρώτα απ’ όλα- θα λατρέψετε εσείς και στη συνέχεια το αγγελούδι σας!

Μια πλούσια γκάμα από χειροποίητα σχέδια για κορίτσι σε μοντέρνα αλλά και πιο κλασική γραμμή, από χρυσό κατασκευής των 9, 14 και 18 καρατίων με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και διακριτική ή πιο περίπλοκη διακόσμηση με πέτρες ζιργκόν ή διαμάντι, σας περιμένουν online για να κάνετε την ιδανική επιλογή.

Βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσι από το kosmima24 με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, μαζί όλες τις πιστοποιήσεις γνησιότητας για την καθαρότητα του χρυσού και των πολύτιμων λίθων, που διατίθενται σε εξαιρετικές τιμές αποκλειστικά από το Νο1 e-shop σε σταυρούς για βάπτιση Kosmima24.gr.

 

Exit mobile version