Βουτώντας στον κόσμο των βρεφών!

Δεν υπάρχει πιο τρυφερή περίοδος από αυτή που ένα βρέφος εισέρχεται στην καθημερινότητά σας και ζητά τη δική σας φροντίδα. Είναι τόσο χαριτωμένα αλλά και τόσο ευαίσθητα που κάθε προϊόν πρέπει να είναι πολύ προσεγμένο για τη σωστή τους περιποίηση. Ιδιαίτερη επιμέλεια χρειάζονται και τα σεντόνια, οι κουβέρτες ή τα παπλώματα καθώς τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται πρέπει να είναι κατάλληλα για το δέρμα τους. Μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα brands της αγοράς στο Καρρώ Ηome σε παραμυθένια σχέδια και χρώματα που θα απογειώσουν τον μαγικό κόσμο των μωρών σας.

Παραμυθένια βρεφικά σεντόνια σε υπέροχα σχέδια

Τα σεντόνια που αγγίζουν τα μωράκια σας πρέπει να είναι φτιαγμένα από υλικά εξαιρετικής ποιότητας για να μην ερεθίζουν το ευαίσθητο δέρμα τους. Τα σχέδιά τους είναι εμπνευσμένα από τον κόσμο των παιδιών με ζωάκια, ουράνια τόξα, ζαχαρωτά, κοριτσίστικες ή αγορίστικες φιγούρες και πολλά ακόμη για να επιλέξετε αυτό που θέλετε να απαρτίζει τον χώρο του δικού σας μωρού. Τα βρεφικά σεντόνια Miffy είναι κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι στο υπέροχο χρώμα της μέντας, ιδανικό τόσο για δωμάτιο σε αγόρι όσο και για δωμάτιο σε κορίτσι.

Ζεστές κουβέρτες για ήρεμους ύπνους

Από την προίκα του μωρού δε θα μπορούσε να λείπει και μια βρεφική κουβέρτα που θα το κρατά ζεστό όλες τις ώρες που βρίσκεται στην κούνια του. Η DasBaby προτείνει βρεφικές κουβέρτες τη Velour με σχέδια που θαρρεί κάποιος πως ανήκουν στον σουρεαλιστικό κόσμο του ονείρου. Μισοφέγγαρο, αστεράκια και η φιγούρα του μικρού πρίγκιπα σε ένα φόντο στο χρώμα της μέντας μπορούν να είναι οι ιδανικοί σύντροφοι του μωρού σας κάθε στιγμή που η κουβέρτα το αγκαλιάζει τρυφερά με τη βελούδινη υφή της.

Βρεφικά παπλώματα για ήρεμους ύπνους

Θα μπορούσε να λείπει το πάπλωμα από τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για τον ύπνο του μωρού σας; Φυσικά και δε θα μπορούσε! Επιλέξτε να είναι κατασκευασμένο από υποαλλεργικά υλικά ώστε να είναι φιλικά για το δέρμα του. Η DasBaby προτείνει βρεφικά παπλώματα BabyFun με σχέδια του ουράνιου τόξου, αστεράκια και συννεφάκια ώστε η κάθε του μέρα να είναι φωτεινή και γεμάτη από τα υπέροχα και ζωηρά αυτά χρώματα.

Ό, τι ανήκει στη μαγική αυτή σφαίρα δεν μπορεί παρά να προσφέρει αρμονία, ζεστασιά και χαρά σε κάθε χώρο γιατί είναι εμπνευσμένα από το ίδιο ελπιδοφόρο και αισιόδοξομήνυμα που μεταφέρουν. Βρείτε Λευκά Είδη από την Καρρώ Home!

Δείτε τα προϊόντα εδώ: Das Baby Πάπλωμα Baby Fun Digital Λευκό-Μέντα, Σεντόνια Κούνιας Miffy Μέντα Εμπριμέ, Das Baby Κουβέρτα Velour Relax Μέντα

Exit mobile version