Βρεφικό δωμάτιο: 2+1 στάνταρ πρώτες αγορές

Το βρεφικό δωμάτιο, ο πιο σημαντικός χώρος για το νεογέννητο, απαιτεί μελέτη για τα στοιχεία που είναι να τοποθετηθούν. Συγκεκριμένα, τα λευκά είδη στο βρεφικό δωμάτιο είναι αυτά που πρωταγωνιστούν τους πρώτους μήνες του μωρού σας, αφού όλα περιστρέφονται γύρω από τον ύπνο και το μπάνιο του. Για να είναι άνετο και ήρεμο, επιλέξτε τα σωστά λευκά είδη που θα αναδείξουν παράλληλα και τον χώρο με τα παιδικά σχέδια!

Αφού λοιπόν εξοπλίσετε τον χώρο σας με τα βρεφικά έπιπλα, επόμενο βήμα είναι τα βρεφικά λευκά είδη που θα αγκαλιάσουν το μωρό! Όλα από 100% βαμβάκι, με πρωτότυπα σχέδια και υπέροχη υφή που αρέσει στα μωρά.

Σεντόνια από 100% βαμβάκι για την καλύτερη υγιεινή

100% βαμβάκι / 170 κλωστές! Τι σημαίνει αυτό; Η καλύτερη ποιότητα που βρήκατε ποτέ σε βρεφικά σεντόνια έχει ονοματεπώνυμο: ΚΕΝΤΙΑ. Η σειρά SWEET BABY με τις παραστάσεις από ζωάκια και χρώματα ανάμεσα σε πράσινο, μπλε και ροζ είναι στη διάθεσή σας για να χαρίσει στο μικρό σας ένα υγιεινό περιβάλλον ύπνου. Αγοράστε το υπέροχο σετάκι κούνιας με ένα κλικ.

Βρεφική κουβερτούλα αγκαλιάς VELOUR

Τυλίξτε το με την απαλή κουβέρτα και αφήστε το να κοιμηθεί πάνω της. Η ύφανσή της είναι πυκνή, αποτελείται από 100% βαμβάκι και σίγουρα θα γίνει η καλύτερη επιλογή σας. Αποκτήστε την κουβέρτα από την ιστοσελίδα μας.

Μπουρνούζι βρεφικό σε σομόν χρώμα

Μπουρνούζι ΚΕΝΤΙΑ σε ουδέτερο χρώμα για αγοράκια και κοριτσάκια. Μετά το μπάνιο, τυλίξτε το μωρό σας με την πιο απαλή αγκαλιά. Όλα τα μπουρνούζια είναι κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι, πολύ απορροφητικά με ιδιαίτερα σχέδια και κράτημα με ζωνούλες.

Τι άλλο θα βρείτε στην μεγάλη ποικιλία του ηλεκτρονικού καταστήματος ΚΕΝΤΙΑ;

Μία τεράστια ποικιλία από προίκα μωρού, σετ παπλώματα, αλλαξιέρες, πάντες, πετσέτες, υπνόσακους και κουρτίνες σας περιμένουν να τα δείτε και στη συνέχεια να τα επιλέξετε για την ολοκλήρωση του παιδικού δωματίου. Σε προνομιακές τιμές μπορείτε να βρείτε όλα τα βρεφικά είδη! Για να ανακαλύψετε την μεγάλη ποικιλία μας σε λευκά βρεφικά είδη πατήστε εδώ. Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και επιλέξτε τα προϊόντα σας με δωρεάν μεταφορικά, επιστροφές και πανελλαδική εξυπηρέτηση.

Exit mobile version