Χριστουγεννιάτικος οδηγός αγορών: Υπέροχα δώρα για νεογέννητα

Εάν η οικογένεια σας περιμένει το φετινό δώρο όχι από τον Άγιο Βασίλη αλλά από τον πελαργό, είναι λογικό να ανυπομονείτε και να θέλετε κάποια επιπλέον δωράκια για να γιορτάσετε τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό σας.

Ωστόσο, ακόμα κι αν ο πελαργός ήδη σας έχει χτυπήσει την πόρτα, θα ανυπομονείτε να ψωνίσετε τα πρώτα δώρα για το μωρό, το ανίψι, το εγγόνι σας. Έχουμε βρει τα ωραιότερα δωράκια που υπάρχουν για μικροσκοπικά κουτσούβελα, ώστε να μπορείτε να περάσετε τον χρόνο σας δίνοντας χάδια και αγκαλιές αντί να ψάχνετε το τέλειο δώρο για το νεογέννητο μωρό σας!

Φορμάκι My first Christmas

100% βαμβακερό φορμάκι με μακρύ μανίκι για μωρά από 0 έως 12 μηνών με το λογότυπο MY FIRST CHRISTMAS

Τιμή: 15€/Αγοράστε το εδώ.

Σετ μπάνιου KicoNico

Αυτό το απαλό σετ μπάνιου για μωρά είναι ένα δώρο που θα γεμίσει με τρυφερότητα την καθημερινή του καθαριότητα. Ο λαστιχένιος τους KicoNico αλλάζει χρώμα, όταν το νερό είναι πολύ ζεστό.

Τιμή: 29,95/ Αγοράστε το εδώ

Φορμάκι Santa

Κόκκινο φορμάκι με Χριστουγεννιάτικη εκτύπωση, για το μικρό σας αγιοβασιλάκι!

100% βαμβακερό , πλένεται στο πλυντήριο

Τιμή: 18€/Αγοράστε το εδώ

Πιπίλα Ho Ho Ho

Χριστουγεννιάτικη ορθοδοντική πιπίλα σιλικόνης για μωρά 3 μηνών +

Αυτές οι πιπίλες συγκρίνονται με τις NUK® σε σχήμα και μέγεθος και διαθέτουν καπάκι

Τιμή: 7€/Αγοράστε την εδώ

Κούκλα Κουκου – Τσα

Ξυπνήστε τα πρώτα γέλια του μωρού σας. Παίξτε κρυφτό, σκεπάζει τα μάτια του με τα χέρια και έχει μια γλυκιά μελωδία. Λούτρινο μουσικό αρκουδάκι κούκου τσα Κλείνει τα ματάκια με τα χέρια ενώ ακούγεται μια γλυκιά μελωδία.

Τιμή: 37,95€/ Αγοράστε το εδώ.

Ντουντού Cyril το Σκυλάκι

Τα μωράκια θα λατρέψουν την πολύ απαλή υφή του, τα όμορφα χρώματα και το εκφραστικό προσωπάκι τoυ σκυλάκου. Οι ετικέτες θα κρατήσουν απασχολημένα τα χεράκια και θα χαρίσουν ώρες ατέλειωτου μασουλήματος.

Τιμή: 13,50€/ Αγοράστε το εδώ

My 1st Xmas Σετ Δώρου 3 Τμχ

Ένα δωράκι για τα πρώτα του Χριστούγεννα! Λιλιπούτεια κόκκινα ή λευκά booties με κέντημα My 1st Xmas και ασορτί σκουφάκι και σαλιάρα μπαντάνα με αστείες χριστουγεννιάτικες παραστάσεις

Τιμή: 9,90€/ Αγοράστε το εδώ

Σετ Σόφι η Kαμηλοπάρδαλη, λούτρινο και μασητικό

Το λούτρινο κάνει συντροφιά και παρηγορεί… η Σόφι ανακουφίζει! Το σετ περιλαμβάνει:

Τη διάσημη Σόφι, από φυσικό καουτσούκ (χωρίς φθαλικά), αιώνιο δώρο για μωρά, τα συντροφεύει τα τελευταία 40 χρόνια. Ευέλικτη, ευλίγιστη και μαλακή, το μωράκι τη ζουλάει και αυτή του γελά! Με σφυριχτρούλα για διασκεδαστικούς ήχους κατά το ζούλιγμα!

Τιμή:34,50€/ Αγοράστε το εδώ

Fisher Price Mini περιστρεφόμενο με ζωάκια

Ένα mini περιστρεφόμενο παιχνίδι με ήχο, κρεμαστά ζωάκια και κρίκο για να κρέμεται στο καροτσάκι του μωρού. Η καλύτερη παρέα, παντού!

Τιμή: 9,99€/Αγοράστε το εδώ.

Fisher Price Πάπλωμα Σπιτάκι

Ένα μαλακό πάπλωμα με 3 χρήσεις και πολλές δραστηριότητες που κρατούν απασχολημένο το μωρό στα διαφορετικά στάδια της ανάπτυξής του! Από πάπλωμα με χαριτωμένα σχέδια μετατρέπεται σε παιδική χαρά ή και σε σπιτάκι!

Το μωρό πιάνει & κλωτσάει τον ιππόκαμπο με την μπαλίτσα, το χταπόδι με τις χάντρες και τη φουσκωτή μπαλίτσα!

Τιμή: 39,99€/ Αγοράστε το εδώ.

Exit mobile version