Δύο εναλλακτικοί τρόποι για να φτιάξετε τα ζυμαρικά σας αν έχετε βαρεθεί τα συνηθισμένα

Εύκολες και γευστικές συνταγές

Τα ζυμαρικά είναι από τις πλέον κλασικές συνταγές για μεσημεριανό ακόμη και για βραδινό.

Μπορεί, ωστόσο, να έχετε κουραστεί να κάνετε ζυμαρικά ξανά και ξανά με τον ίδιο τρόπο. Δείτε δύο εναλλακτικές ιδέες για μαγείρεμα ζυμαρικών.

Ζυμαρικά με τυρί και λουκάνικο

Αυτή η συνταγή ζυμαρικών με λουκάνικο είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των μικρών και των μεγάλων. Αλλά αυτή τη φορά, θα πάμε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, με προσθήκη κρέμα γάλακτος για να κάνει το πιάτο επιπλέον κρεμώδες.

Συστατικά:

4 φλιτζάνια ζυμαρικών
12 λουκάνικα κοκτέιλ
100 γρ. τυρί παρμεζάνα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Κρέμα γάλακτος
Σκόρδο σε σκόνη
Αλάτι
Πιπέρι

Βήμα βήμα:

Πρώτα απ ‘όλα, προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς.

Ενώ ο φούρνος θερμαίνεται, μαγειρέψτε τα μακαρόνια στο νερό με αλάτι σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.

Σε μια κατσαρόλα με μια κουταλιά λάδι, μαγειρέψτε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Όταν είναι μαλακό, προσθέστε τα λουκάνικα σε μικρά κομμάτια. Προσθέστε λίγο σκόρδο σε σκόνη, αλάτι και πιπέρι. Σοτάρετε για αρκετά λεπτά. Μετακινήστε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Προσθέστε το 1/4 του τυριού στα ζυμαρικά. Στη συνέχεια, προσθέστε τη κρέμα γάλακτος, όση ποσότητα επιθυμείτε.

Βάλτε το φαγητό σε πυρέξ στο φούρνο και προσθέστε σε αυτό την υπόλοιπη παρμεζάνα στην κορυφή. Αφήστε το στο φούρνο μέχρι να αρχίσει το τυρί να λιώνει.

Ζυμαρικά με σάλτσα αβοκάντο

Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για μικρά παιδιά καθώς το αβοκάντο έχει πολλά οφέλη. Τα αβοκάντο είναι πλούσια σε ωμέγα 3 λιπαρά, βιταμίνες, κάλιο και φυτικές ίνες. Ταυτόχρονα, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φροντίζετε την καρδιά σας. Το αποτέλεσμα είναι ένα νόστιμο, καινοτόμο και θρεπτικό πιάτο ζυμαρικών.

Συστατικά:

4 κούπες ζυμαρικών της επιλογής σας
2 αβοκάντο
Φρέσκος βασιλικός
2 σκελίδες σκόρδου
Αλάτι
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Πιπέρι

Βήμα βήμα:

Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας.

Για τη σάλτσα, ανακατέψτε τα αβοκάντο, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι.

Τέλος, ανακατεύουμε τη σάλτσα και τα μαγειρεμένα ζυμαρικά και σερβίρουμε.

Δοκιμάστε αυτήν την ιδέα ως έναν διαφορετικό τρόπο για να μαγειρέψετε ζυμαρικά και θα είστε σίγουροι ότι θα εκπλήξετε τους πάντες.

Αυτές οι συνταγές προσφέρουν νέες ιδέες για το μαγείρεμα των ζυμαρικών με διαφορετικό τρόπο χωρίς την ανάγκη να έχετε εξαιρετικές γαστρονομικές δεξιότητες και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Exit mobile version