Η έξυπνη λύση για να μην πετάξετε το μπαγιάτικο ψωμί

Πέρασαν 2 και 3 μέρες από τότε που αγοράσατε το ψωμί κι έχει πια μπαγιατέψει. Και δεν σκοπεύετε να φτιάξετε μπιφτέκια ή κεφτεδάκια. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι πετάτε το ψωμί.

Οι γιαγιάδες συνήθιζαν να λένε πως είναι «αμαρτία» και η αλήθεια είναι ότι είναι αμαρτία, αφού μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αλλού το μπαγιάτικο ψωμί, εκτός από συνταγές με κιμά. Μπορείτε για παράδειγμα να φτιάξετε κρουτόν.

Τι χρειάζεται να κάνετε:

Κόβετε το ψωμί σε φέτες και μετά σε μικρά τετραγωνάκια. Απλώνετε τα κομμάτια σε ένα ταψί, ραντίζοντάς τα με λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι και τα ψήνετε.

Exit mobile version