Η τεχνική με τα μακαρόνια και το γάλα που ξέρουν λίγοι

Η μέθοδος που θα σε εκπλήξει γευστικά

Για να βράσεις μακαρόνια, εδώ που τα λέμε, δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας. Και όχι τυχαία, θεωρείται το «φαγητό των φοιτητών», αφού τι θέλουν για να τα βράσετε; Άφθονο αλατισμένο νερό και να τηρήσετε τους χρόνους μαγειρέματος για να μη λασπώσουν.

Όμως, έχετε αναρωτηθεί πως μέχρι σήμερα, δεν ξέρετε τα πάντα για τα μακαρόνια; Είστε σίγουροι ότι ξέρετε να φτιάχνετε μακαρόνια; Άλλωστε, στη μαγειρική υπάρχουν πολλά μυστικά που απογειώνουν γευστικά τη συνταγή. Και το ίδιο ισχύει και με τα μακαρόνια.

Ας πούμε, έχετε ακούσει για τη μέθοδο όπου βράζετε τα μακαρόνια με γάλα; Δηλαδή στην κατσαρόλα αντί για νερό να ρίξετε ζωμό λαχανικών και να προσθέσετε και γάλα; Αν όχι, δείτε το παρακάτω βίντεο και η μέθοδος αυτή, θα σας εκπλήξει γευστικά.

Επιπλέον, θα χρειαστείτε σκόρδο, τριμμένη παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι, λάδι και μαϊντανό.

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version