Οι δύο απίθανες χρήσεις της μπίρας στη μαγειρική

Δείτε πού μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και πώς απογειώνει τη γεύση

Είναι από τα πιο δημοφιλή ποτά, ειδικά το καλοκαίρι. Αλλά η χρήση της μπίρας δεν περιορίζεται μόνο στο να την πίνετε. Μπορεί να αποτελέσει και βασικό συστατικό σε διάφορες συνταγές μαγειρικής και μάλιστα να απογειώσει γευστικά το αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω δύο από τις χρήσεις της που ενδεχομένως δεν γνωρίζετε:

Σε μαρινάδα για τα κρέατα: Η μπίρα μαλακώνει το κρέας και ενισχύει τη γεύση. Ενδεικτικά, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε κοτόπουλο, χοιρινό ή κυνήγι.

Σε σάλτσες: Θα δώσει νότες δροσιάς ενισχύοντας το γευστικό αποτέλεσμα. Προσοχή μόνο στην ποσότητα. Αρκούν 2-3 κουταλιές.

Exit mobile version