Οι τέσσερις βασικοί κανόνες για να πετύχουν τα πασχαλινά τσουρέκια

Απλά αλλά σημαντικά μυστικά

Είναι γεγονός ότι τα τσουρέκια δεν είναι από τις πιο απλές συνταγές που φτιάχνουμε για το Πάσχα.

Απαιτούν υπομονή, σωστή δοσολογία υλικών και χρόνο για να γίνει σωστά το ζύμωμα, ειδικά αν δεν έχετε μίξερ. Γι’ αυτό δεν πετυχαίνουν πάντα στο φούσκωμα, ή δεν είναι αφράτα, άλλα πικρίζουν.

Ωστόσο, τα τσουρέκια έχουν τα δικά τους μικρά μυστικά για να σας πετύχουν.

Δείτε παρακάτω τους τέσσερις βασικούς κανόνες για να πετύχουν τα τσουρέκια: 

Τέλος, μην ξεχάσετε ότι το τσουρέκι πρέπει να φουσκώσει περίπου μισή φορά από τον όγκο του.

Αφού φουσκώσει, το βγάζετε και το αλείφετε με το αυγό πριν το ψήσετε!

Exit mobile version