Σπιτικό παγωτό ΓΙΩΤΗΣ: Φτάξτε με τα παιδιά σας το πιο απολαυστικό γλύκισμα του καλοκαιριού

Πώς θα σας φαινόταν να έχετε πάντα σπιτικό παγωτό στην κατάψυξή σας και να χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά για να το φτιάξετε; Επίσης, τι θα λέγατε η δημιουργία του παγωτού σας να αποτελεί και ένα ευχάριστο παιχνίδι για τα παιδιά σας;

Κι όμως γίνεται και φέτος το καλοκαίρι θα σας λύσει τα χέρια ενώ θα εντυπωσιάσετε και τους φίλους σας χωρίς να κλειστείτε στην κουζίνα για ώρες. Εξάλλου καμιά μαμά δεν έχει τόσο χρόνο στη διάθεσή της. Το παγωτό ΓΙΩΤΗΣ είναι το ιδανικό δροσερό γλύκισμα με αγνά υλικά και πλούσια γεύση και δεν χρειάζεται να είστε… σεφ για να το πετύχετε. Η παρασκευή του είναι τόσο εύκολη και απλή που θα μπορείτε να το φτιάξετε παρέα με τα παιδιά σας τα οποία θα ενθουσιαστούν με την διαδικασία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χτυπήσετε το μίγμα με φρέσκο γάλα σε απλό μίξερ για 10 λεπτά και θα έχετε 2,5 λίτρα σπιτικό παγωτό.

Και αν αναρωτιέστε αν χρειάζεται παγωτομηχανή για να το φτιάξουμε, όχι δεν χρειάζεται! Με ένα μίξερ μπορεί να το φτιάξει ο καθένας.

Δοκιμάστε να βάλετε μια μπάλα παγωτό πάνω σε χωνάκια και τα παιδιά θα ξετρελαθούν.

Το Μίγμα παγωτού ΓΙΩΤΗΣ κυκλοφορεί σε 7 αγαπημένους συνδυασμούς ώστε μικροί και μεγάλοι να βρουν αυτό που προτιμούν: Παγωτό Σοκολάτα με σιρόπι σοκολάτας, Βανίλια με σιρόπι σοκολάτας, Καϊμάκι με σιρόπι βύσσινο, Frozen Yogurt, Cookies & Cream με τραγανά μπισκότα, Παρφέ Βανίλια με κουβερτούρα σε σταγόνες και Παγωτό Παρφέ Σοκολάτα με κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες. Η κάθε συσκευασία περιλαμβάνει επιπλέον σιρόπι για το γαρνίρισμα. Φέτος, κυκλοφορεί και το νέο Παγωτό με γεύση Φράουλα με σιρόπι φράουλα.

Και φυσικά μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία να δημιουργήσει απίθανους καλοκαιρινούς συνδυασμούς ή να πάρετε ιδέες από το site συνταγών της ΓΙΩΤΗΣwww.sintages-jotis.gr

Θα λέγατε όχι σε ένα δροσιστικό milkshake σοκολάτας αν ξέρατε πόσο εύκολα φτιάχνεται; Ιδανικό για έναν ξαφνικό καλεσμένο στο σπίτι σας!

Συνταγή

Θα χρειαστείτε: 1 κουτί Μίγμα για Παγωτό με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, 600 ml γάλα, 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Σιρόπι γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ

Παρασκευάζετε το Παγωτό Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το αφήνετε να παγώσει. Βάζετε στο blender 6-7 κουταλιές παγωτό, 200 ml (1 φλιτζάνι τσαγιού) γάλα και το Σιρόπι γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ και χτυπάτε για 1 λεπτό. Μοιράζετε το milkshake σε 2 ποτήρια και σερβίρετε.

Μια ακόμη απολαυστική συνταγή που θα λατρέψουν τα παιδιά και θα σας λύσει τα χέρια σε ένα πάρτυ γενεθλίων είναι μια εύκολη τούρτα σεμιφρέντο. Γίνεται τόσο απλά…

Συνταγή

Θα χρειαστείτε: 1 κουτί Μίγμα για Παγωτό Παρφέ με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, 1 συσκευασία Βάση για τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, 1 φάκελος Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ, 2 φακελάκια Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ, 100 γρ. πραλίνα, 500 ml ( 2 ½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα

Ετοιμάζετε το Παγωτό Παρφέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας προσθέτοντας κατά τη διάρκεια του χτυπήματος και την πραλίνα. Στο τέλος προσθέτετε λιωμένη την Κουβερτούρα γάλακτος. Προσθέτετε και το Τριμμένο Μπισκότο και βάζετε το Παγωτό στο ψυγείο να πήξει τόσο όσο να μπορέσετε να το αλείψετε πάνω στις βάσεις. Μοιράζετε το Παγωτό ανάμεσα στις βάσεις, πασπαλίζετε με τις Νιφάδες Κουβερτούρας και βάζετε το σεμιφρέντο στην κατάψυξη.

Και αν θέλετε ακόμη πιο απολαυστικό παγωτό, η ΓΙΩΤΗΣ προσφέρει 6 γεύσεις σιροπιών σε Φράουλα, Σοκολάτα, Καραμέλα, Βύσσινο και τo Σιρόπι Praline Dream (Πραλίνα Κακάο με Μπισκότο) που είναι παχύρρευστο και περιέχει κομματάκια μπισκότου. Είναι ιδανικό για γαρνίρισμα, αλλά και για γέμιση σε κρέπες, βάφλες, γλυκά. Και το Σιρόπι Magic Cracky (Επικάλυψη Παγωτού με Κακάο) που δημιουργεί μία κρούστα παγωμένης, τραγανής σοκολάτας όταν έρχεται σε επαφή με παγωμένα επιδόρπια π.χ. παγωτό, κορμό σοκολάτας, σοκολατάκια. Χρειάζονται  μόνο λίγα δευτερόλεπτα μετά το γαρνίρισμα για να παγώσει και για να μεταμορφώσει γευστικά το κάθε γλύκισμα.

Τα παιδιά θα λατρέψουν το σπιτικό παγωτό που θα τους φτιάχνετε ενώ για εσάς θα αποτελεί μια οικονομική και απολαυστική λύση σε λίγα μόλις λεπτά. Το καλοκαίρι έρχεται παρέα με σπιτικό παγωτό ΓΙΩΤΗΣ. Στη σελίδα www.jotis.gr υπάρχει διαθέσιμη η γκάμα των προϊόντων και και στη σελίδα www.sintages-jotis.gr υπάρχουν συνταγές για όλα τα προϊόντα.

Exit mobile version