Συνταγή: Οι φράουλες έγιναν Αγιοβασίληδες

Μία υπέροχη ιδέα για τις γιορτινές μέρες είναι να φτιάξετε τις φράουλες σαν Αγιοβασίληδες.

Η συνταγή έχει απλά υλικά και η διαδικασία είναι πανεύκολη!

Υλικά:

Για την κρέμα

1/4 φλ. τυρί μασκαρπόνε, σε θερμοκρασία δωματίου

1/4 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

1 φλ. ζάχαρη άχνη

12 μεγάλες φράουλες

24 μίνι τσιπ σοκολάτας

Εκτέλεση:

Χτυπήστε το μασκαρπόνε με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να γίνει λείο.

Προσθέστε το εκχύλισμα βανίλιας και βάλτε το μπολ στο ψυγείο για να παγώσει.

Στη συνέχεια κόψτε την άκρη από την κάθε φράουλα ώστε το μυτερό κομμάτι να χρησιμοποιηθεί για καπέλο.

Γεμίστε ένα κορνέ και βάλτε το μείγμα κρέμας πάνω σε κάθε κομμάτι φράουλας για να δημιουργήσετε το κεφάλι του Άι Βασίλη.

Βάλτε 2 μίνι τσιπ σε κάθε φράουλα για μάτια και τοποθετήστε το «καπέλο» από πάνω.

Είναι έτοιμες για να τις σερβίρετε.

Exit mobile version