Τι θα μαγειρέψεις σήμερα μαμά;

Αρκετές φορές οι μαμάδες αναρωτιούνται τι φαγητό να μαγειρέψουν για την οικογένεια. Ιδιαίτερα αν τα παιδιά τους είναι δύσκολα στο φαγητό και έχουν αποκλείσει από τη διατροφή τους κάποια τρόφιμα.

Δεν τρώνε φακές σούπα; Φτιάξτε τις φακές μπιφτέκια! Δεν έχετε όμως συνταγή!

Η λύση (δηλαδή η συνταγή) βρίσκεται στα παρακάτω App που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας και είναι εντελώς δωρεάν.

Yummly (για Android και Windows)

To Yummly είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ολοκληρωμένες εφαρμογές για συνταγές.

Μπορείτε να βρείτε τη συνταγή που θέλετε φιλτράροντας την αναζήτησή σας.

Food Network (για iOS και Android)

Η εφαρμογή Food Network σας επιτρέπει να δείτε συνταγές των αγαπημένων σας σεφ, των τηλεοπτικών σόου μαγειρικής αλλά και βίντεο με αυτές.

Weber Grills (για iOS)

Η τέλεια εφαρμογή για το καλοκαίρι, με πάνω από 250 συνταγές για ψήσιμο. Κάθε συνταγή έχει έγχρωμες φωτογραφίες, μαζί με λίστα αγοράς, έχοντας πάντα οδηγίες βήμα προς βήμα. Επίσης θα δείτε σε όλες γραμμένο τον χρόνο που χρειάζεται για να ψηθεί σωστά το μπιφτέκι σας ή το φιλέτο.

Epicurious (για iOS, Android και Windows)

Η εφαρμογή Epicurious ίσως δεν είναι η καλύτερη εφαρμογή για τον αρχάριο μάγειρα, αλλά σίγουρα θα βοηθήσει να επεκταθούν οι μαγειρικές σας ικανότητες. Υπάρχουν πάνω από 35.000 συνταγές για ορεκτικά, επιδόρπια, κυρίως, με λίστες για ψώνια, όμορφες φωτογραφίες, και ένα ενσωματωμένο χρονόμετρο.

Exit mobile version