Αντζελίνα Τζολί: Τα μακάβριο επάγγελμα που είχε διαλέξει πριν γίνει διάσημη

Η ηθοποιός διαθέτει μία σκοτεινή πλευρά και η δουλειά που είχε επιλέξει, ταίριαζε με αυτήν

Η Αντζελίνα Τζολί, κυρίως τα πρώτα χρόνια της καριέρας της και προτού γίνει μητέρα, ήταν γνωστή για την εκκεντρικότητά της, αλλά και για τη σκοτεινή πλευρά που διέθετε και την έκανε να ξεχωρίζει. Η ίδια σε συνεντεύξεις της έχει παραδεχτεί πως ως νεότερη ήταν συμφιλιωμένη με τον θάνατο ενώ είχε μία ιδιαίτερη… έλξη για το αίμα.

Μάλιστα, στα 14 της χρόνια είχε πάρει από τη μητέρα της ως δώρο ένα μαχαίρι, με την Τζολί μεγαλώνοντας να αποκτά τη δική της συλλογή μαχαιριών. Οπότε, η αποκάλυψή της πριν αρκετά χρόνια πως το επάγγελμα που είχε επιλέξει να ακολουθήσει, ήταν σκηνοθέτης κηδειών, μάλλον δεν προκάλεσε μεγάλη έκπληξη.

Όπως είχε εξομολογηθεί η σταρ, η εξοικείωσή της με τον θάνατο είναι τέτοια που ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τις κηδείες. Μάλιστα, δούλεψε για ένα διάστημα ως σκηνοθέτης κηδειών με την πρώτη της «δουλειά» να είναι η κηδεία του αγαπημένου της παππού. Όταν, όμως, μπήκε στη ζωή της η υποκριτική, άφησε στην άκρη το μακάβριο όνειρό της, αν και όπως είχε πει, ήξερε πως αν δεν τα καταφέρει ως ηθοποιός, την περίμενε η σκηνοθεσία κηδειών.

Exit mobile version