Αυτά είναι τα πιο όμορφα κοριτσάκια στο Instagram – Γιατί οι φωτογραφίες τους έχουν προκαλέσει αντιδράσεις

H Leah Rose και Ava Marie έχουν διχάσει τους χρήστες

H Leah Rose και Ava Marie είναι αυτή τη στιγμή τα πιο μικρά διάσημα κορίτσια στο Instagram. Οι δύο δίδυμες αδελφές έχουν ενθουσιάσει τους χρήστες αλλά συγχρόνως και τους έχουν διχάσει. Οι «The Clements Twins», όπως είναι ο λογαριασμός τους μετρά σε μικρό διάστημα 1.8 εκατ. ακόλουθους, ενώ δημιουργήθηκε από τη μητέρα τους Jaqi Clements την ημέρα των 7ων γενεθλίων τους.

Το προφίλ των πανέμορφων κοριτσιών από το Λος Άντζελες είναι αποκλειστικά με φωτογραφίες τους από την καθημερινότητά τους, αλλά και επαγγελματικές. Γιατί βλέπετε, μαζί με τους followers δεν άργησαν να έρθουν και οι προτάσεις από μεγάλες εταιρίες παιδικών ρούχων και προϊόντων για συνεργασία.

Ωστόσο, οι όμορφες δίδυμες έχουν διχάσει το Instagram. Γιατί είναι αυτοί που σχολιάζουν θετικά κάθε φορά τις αναρτήσεις τους (τη διαχείριση του λογαριασμού έχουν αναλάβει οι γονείς τους), όμως υπάρχουν και αυτοί που κατηγορούν κυρίως την 37χρονη μητέρα τους πως εκμεταλλεύεται τα κορίτσια για οικονομικό όφελος.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολιάζουν πως οι δίδυμες σε όλες σχεδόν τις φωτογραφίες φαίνονται λυπημένες.  «Έχετε γνωρίσει τα κορίτσια μου; Προφανώς όχι εάν είστε αυτοί που κάνουν αυτό το σχόλιο», απαντά η μητέρα τους στα συγκεκριμένα σχόλια.

Και προσθέτει: «Αν και εκτιμώ την ανησυχία σας, απλώς ξέρω ότι τα κορίτσια μου είναι καλά… Είναι χαρούμενοι… Έχουν μια καταπληκτική παιδική ηλικία με πολλούς φίλους που παίζουν καθημερινά!


Όσο για τα αρνητικά σχόλια ότι οι μικρούλες στις φωτογραφίες ποζάρουν μακιγιαρισμένες, η μητέρα τους και πάλι εξηγεί πως αυτό γίνεται επειδή οι φωτογραφήσεις είναι επαγγελματικές.

Exit mobile version