Αυτό είναι το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο – Το έμαθε… ενώ υπηρετούσε στο Στρατό

Η 19χρονη από το Ισραήλ είναι η ωραιότερη στον κόσμο για το 2020

Ο διαγωνισμός TC Candler ξεκίνησε το 1990 και κάθε χρόνο αναδεικνύει την ωραιότερη γυναίκα ή κορίτσι στον κόσμο. Πρόκειται για τον γνωστό αλλά διαφορετικό διαγωνισμό ομορφιάς που έγινε διάσημος όταν η Thylane Blondeau κέρδισε τον πολυπόθητο τίτλο σε ηλικία μόλις 6 ετών.

Φέτος, ο κορυφαίος τίτλος πήγε σε ένα 19χρονο κορίτσι από το Ισραήλ, την Γιαέλ Σέλμπια η οποία στέφθηκε πρόσφατα νικήτρια στην ετήσια λίστα των «100 πιο όμορφων προσώπων της Χρονιάς» της TC Candler. Έναν τίτλο που στο παρελθόν έχουν πάρει ακόμη η Μισέλ Πφάιφερ και η Μάριον Κοτιγιάρ.

Ωστόσο, η ιστορία της πανέμορφης Γιαέλ έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς η ίδια έμαθε για τη νίκη της ενώ έκανε την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία της στην Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στην εφημερίδα Sun, εξεπλάγην που έλαβε τον τίτλο του πιο όμορφου κοριτσιού στον κόσμο, καθώς είχε ιδέα ότι συμμετείχε στο διαγωνισμό. Ωστόσο, όπως παραδέχθηκε, είναι πολύ «συναρπαστικό και κολακευτικό».

Το 19χρονο μοντέλο έχει ποζάρει για τις σειρές καλλυντικών της Κιμ Καρντάσιαν και της Κάιλι Τζένερ, ενώ έχει εμφανιστεί μαζί με τον Λιονέλ Μέσι σε καμπάνιες για το Finney.

Η νεαρή καλλονή μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη στο βόρειο τμήμα του Ισραήλ, σε μια μεγάλη, ορθόδοξη, εβραϊκή οικογένεια. Άρχισε το μόντελινγκ στα 16 της χρόνια, όταν ένας τοπικός φωτογράφος είδε τις φωτογραφίες της στο Instagram και της ζήτησε να πάρει μέρος σε μία φωτογράφηση.

Η Σέλμπια τα προηγούμενα χρόνια είχε έντονη παρουσία στο συγκεκριμένο διαγωνισμό καθώς το 2017 βρέθηκε στη 14η θέση της λίστας, το 2018 στην 3η και πέρυσι ήταν στη δεύτερη θέση. Για να έρθει φέτος η πολυπόθητη πρωτιά.

Exit mobile version