Δείτε τη Νικολέττα Ράλλη να ποζάρει με την κόρη της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η φωτογραφία στο Instagram που ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους

Διαφορετικά είναι τα φετινά Χριστούγεννα για τη Νικολέτα Ράλλη, αφού θα είναι τα πρώτα που θα γιορτάσει με τη λίγων μηνών κόρη της. μάλιστα, η παρουσιάστρια από νωρίς έχει μπει σε mood γιορτινό.

Και με αυτή τη διάθεση κι έχοντας αγκαλιά την κόρη της, η Νικολέττα Ράλλη θέλησε να ευχηθεί σε όσους της έστειλαν τις ευχές τους για την ονομαστική της εορτή. Έτσι, ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία, όπου ποζάρει με την κορούλα της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Σας ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ για τις ευχές απο καρδιάς (το ένιωσα) και απο εσάς που δεν σας ξέρω καθόλου και απο εσάς που έχω ανταλλάξει πολλές κουβέντες χωρίς να σας έχω δει ποτέ απο κοντά, αλλά και απο εσάς που σας ξέρω χρόνια και μου θυμίσατε ποσό τυχερή είμαι που σας έχω στην ζωή μου! Για εμένα φυσικά ήταν η καλύτερη ονομαστική γιορτή που έχω ζήσει ποτέ, και εύχομαι και σε όλους εσάς να παίρνετε αγάπη και μόνο χαρές! Καλές γιορτές σε όλους μας και στα καλύτερα που πάντα έρχονται. Υγ: Θα διαβάσω όλα σας τα μηνύματα και θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους», έγραψε στην ανάρτησή της.

Exit mobile version