Δείτε τον κούκλο γιο της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά

Ο Δημήτρης είχε γενέθλια και οι γονείς του τού ευχήθηκαν και μέσα από το Instagram

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μετρούν 23 χρόνια παντρεμένοι και όπως εξομολογήθηκε ο Σχοινάς στην πρόσφατη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show, όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν έχουν πει τη λέξη «χωρίζουμε».

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Δημήτρη που είναι η μεγάλη τους αδυναμία. Ο νεαρός Σχοινάς που ναι μεν είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του, όσο μεγαλώνει φαίνεται πως έχει πάρει στοιχεία και από τη μητέρα του, όπως τα υπέροχα μάτια της.

Αυτό τουλάχιστον σχολίασαν πολλοί από τους διαδικτυακούς φίλους της Γαρμπή κάτω από την ανάρτηση που ανέβασε με αφορμή τα γενέθλια του γιου της. Ο Δημήτρης έκλεισε τα 21 του χρόνια και η τραγουδίστρια ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία του, την οποία συνόδευσε με την εξής ευχή:

«11.11 η ημερομηνία γέννησης σου γιέ μου,ο αριθμός που διάλεξαν οι Άγγελοι για να σου μεταφέρουν το μήνυμα πως ΕΣΥ είσαι ο δημιουργός της πραγματικότητας σου κι ο,τι επιθυμείς μπορεί να γίνει δικό σου!!!

Στο εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου!

Χρόνια σου πολλά γιέ μου».

Και ο Διονύσης Σχοινάς, όμως, έκανε σχετική ανάρτηση για το γιο του. «Να τα εκατοστήσεις γιέ μου !!!», γράφει στη λεζάντα ενώ μοιράστηκε τρεις απίθανες φωτογραφίες από το παρελθόν.

Exit mobile version