Disney: Η φετινή χριστουγεννιάτικη διαφήμιση είναι ο, τι πιο συγκινητικό έχουμε δει

Το βίντεο διάρκειας τριών λεπτών που έχει αγγίξει τις καρδιές όλου του κόσμου

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και φέτος λόγω του κορονοϊού θα είναι διαφορετικά από τα προηγούμενα χρόνια. Όμως, το νόημα και το μήνυμα της αγάπης παραμένει δυνατό και φέτος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, είναι πιο επίκαιρό από ποτέ.

Η Disney πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο χριστουγεννιάτικο βίντεο και αμέσως κατάφερε να συγκινήσει όλο τον κόσμο και να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Τρία λεπτά – όσο διαρκεί το βίντεο – είναι αρκετά για να αγγίξει τις καρδιές του κόσμου, μικρών και μεγάλων, μιας και το θέμα που διαπραγματεύεται, είναι η οικογένεια στο πέρασμα των χρόνων, η αξία της και πόσο σημαντικό είναι το δέσιμο των μελών της.

Πρωταγωνίστριες της ιστορίας μια γιαγιά και η εγγονή της με τη Disney γιορτάζει τα 40 χρόνια συνεργασίας της με την φιλανθρωπική μη κερδοσκοπική οργάνωση για παιδιά, Make A Wish.

Η συγκινητική ιστορία ξεκινάει το 1940 όταν ένα μικρό κορίτσι η Λόλα παίρνει για δώρο Χριστουγέννων από τον πατέρα της ένα λούτρινο, τον Μίκυ. Τα χρόνια περνούν και το κορίτσι έχει πλέον μεγαλώσει…

Δείτε τη συγκινητική διαφήμιση στο παρακάτω βίντεο:

Exit mobile version