Έρρικα Πρεζεράκου: Συγκίνηση για την 7χρονη ανιψιά της που δίνει μάχη με επιθετική μορφή καρκίνου

Η δημόσια έκκληση βοήθειας από την αθλήτρια και το κύμα αγάπης για την Αναστασία

Δύσκολες στιγμές περνά η Έρρικα Πρεζεράκου και η οικογένειά της, καθώς η ανιψιά της Αναστασία (κόρη της αδελφής της, Ξένιας) διαγνώσθηκε με επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο και χρειάζεται άμεσα θεραπεία στην Αμερική, μιας και εδώ δεν είναι δυνατή.

Πρώτα μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής, «Αλήθειες με τη Ζήνα», η γνωστή αθλήτρια έκανε έκκληση στον κόσμο προκειμένου να σωθεί η ζωή της 7χρονης. Σύντομα, το μικρό κορίτσι θα ταξιδέψει μέχρι το Τέξας των ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία, με την οικογένεια της να ζητάει τη στήριξη του κόσμου προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για το ταξίδι αυτό.

«Σ’ αυτόν τον αγώνα που δίνει η Αναστασία μας χρειάζεται όλους κοντά της. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι 7 χρονών και να παλεύεις για τη ζωή σου», είπε με δάκρυα στα μάτια η Έρρικα Πρεζεράκου.

Και πρόσθεσε: «Πριν από λίγο καιρό της κάναμε τα γενέθλιά της και δεν θέλω να σκέφτομαι ότι του χρόνου δε θα της τα κάνουμε. Θέλουμε τη βοήθειά σας».

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, ένα κύμα αγάπης και αλληλεγγύης απλώθηκε στα social media, με τους χρήστες – γνωστά πρόσωπα και μη – να ζητάνε όλοι μαζί να βοηθήσουν την μικρή Αναστασία σε αυτή την δύσκολη μάχη που δίνει για τη ζωή της.

Η Έρρικα Πρεζεράκου στο λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε σχετική ανάρτηση ευχαριστώντας τον κόσμο, αλλά κι εξηγώντας πώς μπορεί να βοηθήσει, όποιος το θελήσει.

Exit mobile version