Εσώρουχα γυναικεία: 3+1 Fashion Tips που σίγουρα θα λατρέψεις

 

Μοντέρνα γυναικεία εσώρουχα; Κάθε γυναίκα θέλει να είναι μοναδική, και σίγουρα θέλει να τα αποκτήσει εδώ και τώρα!!!

Ναυαρχίδα των μοντέρνων εσωρούχων αποτελούν τα γυναικεία σουτιέν. Σε υπέροχα λαμπερά χρώματα είτε μονόχρωμα, κάνουν κάθε σου look πιο εντυπωσιακό! Ενώ παράλληλα αναδεικνύουν τη σιλουέτα σου.

Για να δείχνει ψιλόλιγνη η σιλουέτα σας προτιμήστε να σετάρετε το σουτιέν με ίδιο σλιπάκι και καταφύγετε σε μονοχρωμία. Τα neon color είναι ιδανικά για το καλοκαίρι, αφού τα έντονα χρώματά τους τονίζουν ακόμη περισσότερο το μαύρισμά σας και σας κάνουν πιο γοητευτικές. Αρκεί βέβαια τα ρούχα που θα φορέσετε να μην είναι τόσο διάφανα, ώστε να διακρίνονται τα εσώρουχά σας. Στην περίπτωση αυτή επιλέξτε εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος που αποτελούν πάντα μια Safe εναλλακτική λύση.

Αν πάλι είστε τολμηρές δοκιμάστε το color blocking, δηλαδή συνδυάστε το σουτιέν σας με ένα σλιπάκι άλλου χρώματος που να ταιριάζει όμως χρωματικά.

Καλό θα ήταν οι συνδυασμοί στα γυναικεία σουτιέν με σλιπ να γίνονται με βάση το ύφασμα. Δηλαδή εάν επιλέξτε βαμβακερό σουτιέν, συνδυάστε το με βαμβακερό σλιπ. Ή εάν επιλέξετε σουτιέν από δαντέλα, σετάρετέ το με δαντελωτό σλιπάκι.

Για καλοκαιρινές θηλυκές εμφανίσεις τα σουτιέν χωρίς μπανέλα έχουν την τιμητική τους. Μπορούν να φορεθούν με στράπλες φορέματα ή μπλουζάκια, αφήνοντας ακάλυπτους τους σοκολατένιους σας ώμους στο θαλασσινό αεράκι ή στην τρυφερή αγκαλιά του συντρόφου σας.

Αν πάλι λατρεύετε τις ακόμη πιο αποκαλυπτικές εμφανίσεις που θέλουν ολόκληρη την πλάτη έξω τότε επιλέξτε σουτιέν για εξώπλατα. Μην καταφύγετε στη λύση ενός σουτιέν με σιλικόνη στην πλάτη, γιατί θα στερήσει πόντους από την εμφάνισή σας, κάτι που σίγουρα δε θέλετε!
Το σουτιέν για εξώπλατα μπορεί να ανταγωνιστεί επάξια τα κανονικά σουτιέν στη σωστή στήριξη του στήθους σας, ενώ παράλληλα δίνει το πλεονέκτημα για τολμηρές και άκρως θηλυκές εμφανίσεις!

Στην περίπτωση που ανήκετε στην κατηγορία plus-size γυναικών η επιλογή ενός σουτιέν με μπανέλα φαντάζει η καλύτερη επιλογή. Στα εσώρουχα triumph οι μπανέλες έχουν επανασχεδιαστεί για να είναι πιο λειτουργικές, προσφέροντας τη μέγιστη στήριξη και άνεση παράλληλα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σουτιέν με μπανέλα βαμβακερά ή σουτιέν δαντέλα με μπανέλα.

Αν παρόλα αυτά επιθυμείτε ένα σουτιέν χωρίς μπανέλα, μπορείτε να επιλέξετε ένα σταθερό σουτιέν χωρίς μπανέλα, αλλά και σουτιέν strapless χωρίς μπανέλα για εξώπλατα. Ειδικά εάν έχετε εφηβικό στήθος που δεν είναι βαρύ για να χρειάζεται επιπλέον στήριξη.

Αν αδημονείτε να ανανεώσετε εσώρουχά σας, και να πειραματιστείτε με νέους μοντέρνους συνδυασμούς, ανακαλύψτε αυτά που σας ταιριάζουν στο e-shop esorouxa-anelia.gr. Ήρθε η στιγμή, αλλά και η τιμή που περίμενες για να απογειώσεις τη διάθεσή σου!

Exit mobile version