Γιατί δεν είδαμε ποτέ τη Μισέλ Ομπάμα με μπικίνι όταν ήταν Πρώτη Κυρία

Τι αποκάλυψε ο Μπαράκ Ομπάμα για τη σύζυγό του

Ο Μπαράκ Ομπάμα στην πρόσφατη αυτοβιογραφία του, «A Promised Land», μεταξύ άλλων, κάνει και διάφορες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την κοινή του ζωή με τη Μισέλ Ομπάμα. Και μία από αυτές, είναι ο λόγος που δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα ποτέ με μπικίνι την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ με μπικίνι στην παραλία.

Όπως αποκαλύπτει ο Ομπάμα, η σύζυγός του όταν εκείνος  έγινε πρόεδρος, του ορκίστηκε ότι δε θα επέτρεπε ποτέ να τη φωτογραφίσουν με μαγιό.

«Αυτός είναι ένας από τους κύριους στόχους μου ως πρώτη κυρία. Δε θα φωτογραφηθώ ποτέ από παπαράτσι με μαγιό», γράφει για εκείνη ο Ομπάμα στο βιβλίο του. Και συμπληρώνει: «Και το πέτυχε».

Αλλά οι αποκαλύψεις για εκείνη δε σταματούν. Σε άλλο σημείο ο Ομπάμα αναφέρει πως η Μισέλ είναι πιο αστεία από εκείνη και πως στο σπίτι τους υπάρχει ένας κανόνας ότι μπορεί να τον πειράζει, αλλά εκείνος όχι. «Της τόνισα ότι αυτό δεν είναι δίκαιο και εκείνη είπε, “Ναι. Λοιπόν τι;”. Είμαι συχνά αυτός που την πειράζει και τα κορίτσια το έχουν καταλάβει. Έτσι, όπως αντιλαμβάνεστε είμαι ο παραλήπτης όλων των αστείων και των πειραγμάτων της», γράφει χαρακτηριστικά.

Πάντως, μετά το τέλος της προεδρικής θητείας του Ομπάμα, η Μισέλ εμφανίσθηκε με μπικίνι στην παραλία και έχει απαθανατιστεί από τους παπαράτσι. Αλλά πάντα φροντίζει να το συνδυάσει με παρεό ή με σορτσάκι.

Exit mobile version