Γιατί προκαλεί… τρόμο στα παιδιά της η Κέιτ Μίντλετον

Τι αποκάλυψε η ίδια!

Μπορεί να είναι… γαλαζοαίματη και στο μέλλον θα είναι και η σύζυγος του βασιλιά της Μ. Βρετανίας, όμως, στην καθημερινότητά της η Κέιτ Μίντλετον είναι μία κοινή θνητή με όλες τις αδυναμίες και ανησυχίες που έχουμε όλοι μας. Ειδικά, ως μητέρα τριών παιδιών, η δούκισσα του Κέιμπριτζ αντιμετωπίζει τα ίδια θέματα με όλους τους γονείς, όπως για παράδειγμα τώρα στην περίοδο του lockdown.

Η Κέιτ κατά τη διάρκεια μίας διαδικτυακής συνομιλίας με ομάδα γονέων, δε δίστασε να παραδεχθεί με ειλικρίνεια πώς είναι να μεγαλώνεις τρία παιδιά και πώς περνάνε μαζί στην καραντίνα, την οποία η οικογένεια έχει περάσει στο μεγαλύτερο μέρος στο εξοχικό της, στο Νόρφολκ. Στη συζήτηση μεταξύ άλλων, αποκάλυψε επίσης πως ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ, ήταν η μεγαλύτερη υποστήριξή της, ενώ παρότρυνε τους γονείς να «απευθυνθούν σε αγαπημένους και φίλους» για να τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη αυτή κατάσταση.

Όταν ζητήθηκε να περιγράψουν με μια λέξη πώς είναι η καθημερινότητα με τρία παιδιά στην καραντίνα, η δούκισσα απάντησε: «εξαντλητική», με τους υπόλοιπους γονείς να συμφωνούν μαζί της. Μάλιστα, εξήγησε: «Νομίζω ότι ως γονιός είσαι καθημερινά αντιμέτωπος με όλα όσα συνοδεύονται με τον όρο γονέας, αλλά υποθέτω ότι κατά τη διάρκεια του lockdown έπρεπε να αναλάβουμε επιπλέον ρόλους που ίσως άλλοι, στις κοινότητές μας ή στη ζωή μας, θα υποστήριζαν και θα μας βοηθούσαν».

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Έχω γίνει κομμώτρια σε αυτό το lockdown, προκαλώντας τρόμο στα παιδιά μου, βλέποντας τη μαμά τους να τους κόβει τα μαλλιά. Έπρεπε να γίνουμε δάσκαλοι -και προσωπικά νιώθω ότι ακολούθησα τόσες πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις και δοκίμασα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα με όλα, αλλά στο τέλος της ημέρας νιώθω εξαντλημένη».

Επίσης, σε σχετική ερώτηση δε δίστασε να παραδεχθεί πως δεν το έχει με τα μαθηματικά. «Είμαι προφανώς κάτω από τον μέσο όρο».

Exit mobile version