Η απίθανη ατάκα του γιου των Φαίη Σκορδά – Γιώργου Λιάγκα: Βλακεία κάνατε, θα τσακωθείτε

Ο παρουσιαστής επέστρεψε στο Πρωινό μετά από 4,5 χρόνια, αλλά ο μικρότερος γιος τους μάλλον είχε άλλη γνώμη

Στο Πρωινό και στο πλευρό της Φαίης Σκορδά μετά από 4,5 περίπου χρόνια επέστρεψε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Δευτέρας. Καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή του πρώην ζευγαριού ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης με τον οποίο μεταξύ άλλων, μίλησαν και για τα δίδυμα που περιμένουν με την Χριστίνα Μπόμπα.

Και πάνω στη συζήτηση που είχαν, ο Σάκης Τανιμανίδης τόνισε στους παρουσιαστές ότι δίνουν καλό παράδειγμα επαγγελματικής συνεργασίας μετά το διαζύγιο.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μοιραστεί με τον καλεσμένο του όσο και με το τηλεοπτικό κοινό για το πώς αντέδρασαν οι δύο γιοι τους στο άκουσμα ότι οι γονείς τους θα συνεργαστούν και πάλι.

«Στα παιδιά το ανακοίνωσα εγώ. Ο ένας μας γιος, ο μεγάλος, ο Γιάννης, χάρηκε πάρα πολύ, λέει μπράβο τι ωραία που θα δουλέψετε πάλι μαζί και θα κάνετε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Έχουν καταλάβει ότι είμαστε χώρια και είναι επαγγελματικό ότι είμαστε εδώ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Και πρόσθεσε: «Πετάγεται ο μικρός που είναι λίγο στωικός, 6 χρονών, και λέει: Βλακεία κάνατε. Θα τσακωθείτε μια μέρα, θα σας απολύσουν, θα μείνουμε χωρίς λεφτά και θα πεινάσουμε, δεν θα έχουμε να φάμε».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο παρουσιαστής:

Exit mobile version