Η φωτογραφία της Ζιζέλ με την 8χρονη κόρη της «έριξε» το Instagram

Η Vivian Lake αναπαριστά την πιο iconic πόζα της διάσημης μαμάς της και τρελαίνει τους πάντες

Στην περίπτωση της Ζιζέλ και της κόρης της Vivian Lake, μάλλον δεν είναι υπερβολή αν θα πούμε πως «το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά». Γιατί η 8χρονη εκτός από την εξωτερική εμφάνιση της μαμάς της έχει πάρει και τη χάρη της ως προς το πώς ποζάρει στο φακό.

Και για του λόγου το αληθές, η πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε το διάσημο μοντέλο στο λογαριασμό της στο Instagram και η οποία είναι ένα κολάζ, όπου στη μία βλέπουμε τη Ζιζέλ στην πιο iconic πόζα της καριέρας της πάνω σε ένα άλογο και στην άλλη η μικρή Vivian αναπαριστά το κόνσεπτ.

Τη διάσημη φωτογράφηση είχε επιμεληθεί ο θρυλικός φωτογράφος Steven Klein 20 χρόνια πριν. Σήμερα, η κόρη της την αναπαριστά με μοναδικό τρόπο βάζοντας τη δική της σφραγίδα και προσθέτοντας το δικό της στυλ, όπως οι πολύχρωμες μπότες. Επίσης, η 8χρονη κόρη της για την οποία όλοι στοιχηματίζουν ότι θα ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα της Ζιζέλ είναι πάνω σε ένα πόνυ,

«Αναδρομή στο παρελθόν 20 χρόνια πίσω με τον γλυκό μου άγγελο #tbt #2001-2021», έγραψε το μοντέλο στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Exit mobile version