Η πιο σέξι σκηνή της Τζένιφερ Γκάρνερ και το viral βίντεο που την απομυθοποιεί

Η διάσημη ηθοποιός παραβίασε και τη συμφωνία που είχε κάνει

Για την Τζένιφερ Γκάρνερ, όσοι τη γνωρίζουν από κοντά, έχουν να λένε για το χιούμορ που τη διακρίνει και κυρίως για τον αυτοσαρκασμό της. Άλλωστε, όποιος την ακολουθεί στο Instagram μπορεί να διαπιστώσει πως η ηθοποιός έχει χιούμορ και κυρίως, στην καθημερινότητά της απέχει πολύ από την εικόνα μιας Χολιγουντιανής σταρ.

Εξάλλου, στο λογαριασμό της πολλές φορές ανεβάζει διάφορα αστεία βίντεο. Μόνο που αυτή τη φορά μάλλον το πήγε σε άλλο… επίπεδο και με ένα βίντεο κατάφερε να αποδημήσει μια από τις πιο σέξι σκηνές της.

Η επίμαχη σκηνή όπου η Γκάρνερ αναδύεται από την πισίνα σε slow motion, διαδραματίστηκε στη διάρκεια της σειράς «Alias». Στη σκηνή, η κάμερα την ακολουθεί σε όλη την πορεία της, μέχρι την στιγμή που ξεκουμπώσει το πάνω μέρους του μαγιό και μπαίνει στα αποδυτήρια.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα, η ηθοποιός βγαίνει από την πισίνα με μια στολή δύτη, γυαλάκια κολύμβησης και κάτασπρη επιδερμίδα. Και αυτό, το τι είδαμε και τι ίσχυε στην πραγματικότητα, το αποκάλυψε μέσα από το βίντεο.

Μάλιστα, υπήρχε μια συμφωνία ανάμεσα στην ηθοποιό και την παραγωγή, τα backstage αυτής της σκηνής να μη δούνε το φως της δημοσιότητας. Αλλά, η Γκάρνερ όπως φαίνεται, την… έσπασε.

Exit mobile version