Η Πόπη Τσαπανίδου θα γίνει γιαγιά στα 53 της – Γέμισε ο κόσμος μου

Η δημοσιογράφος δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για τον ερχομό του πρώτου της εγγονιού

Γιαγιά θα γίνει η Πόπη Τσαπανίδου μιας και η κόρη της Μαρίνα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η γνωστή δημοσιογράφος δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για τον ερχομό του μωρού και περιμένει πώς και πώς να βιώσει από πρώτο χέρι το ρόλο της γιαγιάς, μόλις στα 53 της χρόνια.

Η κόρη της, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram το υπερηχογράφημα του μωρού, ανακοινώνοντας με αυτό τον τρόπο τον ερχομό του μωρού που θα είναι αγόρι. Με τη μέλλουσα γιαγιά να σχολιάζει κάτω από την ανάρτηση με λόγια που συγκινούν γράφοντας μεταξύ άλλων πως «Γέμισε ο κόσμος μου»

Νωρίτερα, η Πόπη Τσαπανίδου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό όπου αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της κόρης της, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Στης Μαρίνας την εγκυμοσύνη η χαρά είναι πολλαπλάσια σε σχέση με τη δική μου. Είναι άλλο πράγμα. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Περιμένω πώς και πώς να ακούσω το γιαγιά. Είναι το παιδί του παιδιού μου. Είναι ένας μαγικός κύκλος ζωής που κλείνει και περνάς στον άλλο κύκλο που είναι το γιαγιά».

Exit mobile version