Μαμά δείχνει πώς βγαίνουν τα παιδιά από το αυτοκίνητο και όλες ταυτίζονται μαζί της

Τα αστεία βίντεο που κάνουν θραύση στο TikTok

Έχετε βγει από το αυτοκίνητο και περιμένετε να ακολουθήσουν τα παιδιά από το πίσω κάθισμα. Τους έχετε ανοίξει την πόρτα και περιμένετε. Κι ενώ τις περισσότερες φορές βιάζεστε να φύγετε ή πίσω έρχονται άλλα αυτοκίνητα, τα παιδιά με το πάσο του βγαίνουν από το αυτοκίνητο.

Ή προσπαθούν να βγουν κρατώντας ταυτόχρονα όλα τα πράγματά τους, μπουφάν, τσάντα, τσαντάκι ή οτιδήποτε άλλο κάνοντας τη διαδικασία… Μπεν Χουρ. Και τα νεύρα σας πολλές φορές τσαντάλια που τους λέτε να κάνουν πιο γρήγορα.

Η αλήθεια είναι πως όλα τα παραπάνω αποτελούν μια καθημερινή πραγματικότητα. Και μία μαμά, η Heather Parady μέσα από αστεία βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό της στο TikTok δείχνει πώς «βγαίνουν τα παιδιά από το αυτοκίνητο». Και μαζί της ταυτίστηκαν όλοι οι γονείς με τα βίντεό της να κάνουν θραύση.

Δείτε τα παρακάτω:

@heatherparadyword? ##howkidsgetoutofacar ##parenting ##parentcomedy ##momsoftiktok ##dadsoftiktok♬ original sound – Heather Parady | Podcast Host
@heatherparadyDOES YOUR KID DO THIS!? ##makeitmini ##parentingcomedy ##parentingdoneright ##physicalcomedy♬ original sound – Heather Parady | Podcast Host
Exit mobile version