Μαντώ Γαστεράτου: Έτσι, έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης της

Η παρουσιάστρια εξήγησε πώς κατάφερε να χάσει, χωρίς υπερβολές, τα 12 κιλά που είχε πάρει

Το πρώτο της παιδάκι έφερε περίπου πριν 8 μήνες η Μαντώ Γαστεράτου και η παρουσιάστρια συχνά μοιράζεται μέσα από τα social media στιγμές από την καθημερινότητά της ως μαμά, αλλά και διάφορες ανησυχίες της ή πληροφορίες γύρω από τη μητρότητα.

Αυτή τη φορά, η Μαντώ Γαστεράτου μέσα από τα κανάλι της στο YouTube, εξήγησε πώς έχασε τα 12 κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη της, χωρίς να φτάσει σε υπερβολές.

«Είμαι εδώ για να σας πω πώς κατάφερα αυτό το σύντομο χρονικά διάστημα θα έλεγα να τα πετάξω από πάνω μου… Θεωρώ ότι αυτά τα 12 κιλά που έφυγαν από πάνω μου, τα έχασα χωρίς να στερηθώ τίποτα, χωρίς να νιώσω αδυναμία, χωρίς να πέσω κάτω από την πείνα, αλλά με ένα σωστό και καθόλου κουραστικό τρόπο. Πώς; Κυρίως αλλάζοντας τον τρόπο της ζωής μου…

Ήθελα να βάλω και πάλι τη γυμναστική στη ζωή μου. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο μετακινούμαι. Άφησα το αυτοκίνητο και πήρα ποδήλατο. Είναι ένας πάρα πολύ εύκολος τρόπος και να εξοικονομήσεις χρήματα και να γυμνάζεσαι καθημερινά και να ανεβαίνει η ψυχολογία σου….

Η σωστή δουλειά τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση έγινε με τρεις συντονισμένες προσπάθειες: Διατροφή, άσκηση και αισθητική», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Exit mobile version