10 υπέροχα νυφικά φορέματα

Αν είστε όπως οι περισσότερες νύφες που ξέρουμε και παντρεύεστε σε λίγους μήνες, τότε προφανώς ψάχνετε για το τέλειο νυφικό. Μπορεί να είναι μια όμορφη και διασκεδαστική διαδικασία, δεν παύει όμως να είναι και αγχωτική.

Δεδομένου ότι θα το φορέσετε μόνο μια φορά, αξιοποιήστε στο έπακρο τη μεγάλη μέρα του γάμου σας βγάζοντας πολλές φωτογραφίες. Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε συγκεντρώσει μερικά πανέμορφα νυφικά που θα σας εμπνεύσουν και ταιριάζουν σε όλα τα στυλ από επώνυμους οίκους νυφικών.

Pronovias

Εβαζέ νυφικό από γάζα με απλικέ δαντέλα rebrodé, κέντημα και πολύτιμες πέτρες. Μπούστο με εξωτερική διαφάνεια διακοσμημένη με απλικέ. Διαφανής πλάτη διακοσμημένη με δαντέλα και απέριττη φούστα από γάζα.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Constantino

Aέρινο τούλινο crop top νυφικό με γαλλική δαντέλα, ψηλό λαιμό και κουμπάκια στη πλάτη.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Demetrios

 

Ένα ρομαντικό νυφικό με κεντημένη δαντέλα σε ίσια και στενή γραμμή. Το μπούστο του σε βαθύ ντεκολτέ τύπου “V-neckline”. Η πλάτη του φορέματος άκρως εντυπωσιακή, με αριστοκρατικά κεντήματα. Το νυφικό έχει μια αποσπώμενη ασύμμετρη τούλινη ούρα με σατέν φιόγκο.

Διαθέσιμα Χρώματα: Ivory/Nude, White/Nude, Ivory, White

Μάθετε περισσότερα εδώ

Yianna Couture

Παραμυθένιο νυφικό από τούλι, ball-gown φούστα και στράπλες μπούστο με διαφάνεια και χειροποίητο κέντημα με ημιπολύτιμους λίθους.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Orsalia Parthenis

Αρχαιοελληνικό νυφικό μάξι με έναν ώμο και φούστα με φύλλα. 100% Silk jersey. Στεγνό καθάρισμα.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Maribel

Νυφικό φόρεμα από γαλλικό τούλι και απλικέ δαντέλα.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Yianna Couture

Εντυπωσιακό νυφικό από κορδονέ δαντέλα με ουρά και ιδιαίτερη πλάτη.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Atelier Zolotas

Αέρινες vintage γραμμές, χειροποίητο πλεκτό, υφαντά αργαλειού για ένα γάμο με άρωμα ελληνικού νησιού!

Μάθετε περισσότερα εδώ

Κάτια Δελατόλα

Η συλλογή Νυφικών “ο κύκλος της ζωής ´ είναι εμπνευσμένη από τους Δερβίσηδες και αγγίζει ένα πιο πνευματικό κομμάτι της όλης διαδικασίας του γάμου. Έχοντας ως κύριο άξονα την κίνηση η Κάτια Δελατόλα σχεδίασε κομμάτια τα οποία παίρνουν σάρκα και οστά όταν η νύφη περπατάει και κυρίως όταν χορεύει!

Μάθετε περισσότερα εδω

Exit mobile version