3 εύκολα χτενίσματα για… τον ύπνο

Μήπως το πρωί βαριέστε ή δεν προλαβαίνετε να φτιάξετε τα μαλλιά σας; Δοκιμάστε τα παρακάτω χτενίσματα κατά τη διάρκεια της νύχτας και ξυπνήστε καλοχτενισμένες χωρίς κόπο! 

Κυματιστά σαν της γοργόνας

Είναι αυτό το κομψό αλλά ατημέλητο στυλ που συχνά θέλουμε όλες να πετύχουμε. Δοκιμάστε αυτό το κόλπο! Για να ξυπνήσετε με τέλεια κυματιστά μαλλιά κάντε τα μαλλιά σας πλεξούδα όταν ακόμα είναι νωπά. Έχετε υπόψη σας ότι όσο πιο σφιχτή είναι η πλεξούδα τόσο πιο αυστηρά θα είναι τα κύματα. Αν έχετε μπόλικο μαλλί κάντε δύο πλεξούδες για να είστε σίγουρες ότι θα πετύχει…το πείραμα.

Την άλλη μέρα το πρωί ξεπλέξτε τις πλεξούδες απαλά με τα δάχτυλά σας και τελειοποιήστε το αποτέλεσμα με λίγη λακ. Μην χρησιμοποιήσετε βούρτσα δεδομένου ότι θα φριζάρουν τα μαλλιά και θα τα μετατρέψει σε ένα …τεράστιο κύμα!

Εύκολος κότσος

Το αποτέλεσμα είναι κομψό και εξοικονομείτε χρόνο. Πριν πάτε στο κρεβάτι, μαζέψτε τα μαλλιά σας σε ένα κουλουράκι. Αν τα μαλλιά σας είναι μπούκλες, κάντε το όταν είναι ακόμη νωπά. Διαφορετικά αφού στεγνώσουν. Χρησιμοποιήστε ένα κλιπ για να μείνει το κουλούρι στη θέση του όλη τη νύχτα, χωρίς να προκαλεί ζάρες. Το πρωί, ετοιμαστείτε με την ησυχία σας και μόνο λίγο πριν φύγετε, ρίξτε λίγο λακ στο κουλουράκι σας. Θα έχετε ένα όμορφο χτένισμα για όλη την ημέρα! 

Μάχη κατά του φριζαρίσματος

Αν δίνετε μάχη με τα φριζαρισμένα μαλλιά σας κάθε πρωί τότε η παρακάτω συμβουλή είναι ακριβώς για εσάς. Προτού κοιμηθείτε εξομαλύνετε τα άγρια και ατίθασα μαλλιά σας με λίγο λάδι αργκάν και τυλίξτε όλα τα μαλλιά σας σε ένα μεταξωτό μαντήλι. Το λάδι θα μαλακώσει τα μαλλιά, ενώ το μετάξι εμποδίζει την τριβή και μειώνεται έτσι το φριζάρισμα.

Exit mobile version